Incendi forestal
21/04/2023

Plans de prevenció d'incendis forestals

El Departament de Medi Ambient ha elaborat els PPU per a Can Marcetó, el Mas de les Aigües, Ribes Blaves, Sant Pere de les Llumbreres, Oasi i pel Nucli urbà. Aquests són plans de prevenció d’incendis forestals de totes aquestes urbanitzacions. 

El seu objectiu és determinar les actuacions que cal executar a la franja perimetral de baixa combustibilitat de les diferents urbanitzacions i nucli de població, per a millora de la seguretat de les persones, habitatges i infraestructures, i disminuir el risc de propagació d’un incendi.

Llegir més: Plans de prevenció d'incendis forestals
Vista de l'edifici afectat per l'incendi
16/09/2021

Algunes famílies afectades per l'incendi de Sant Bernat podran tornar en breu als seus habitatges

Algunes de les famílies afectades per l'incendi que dissabte a la nit va afectar un bloc de pisos del barri de Sant Bernat podran tornar en breu a casa seva. Així ho va comunicar ahir el perit de l'assegurança comunitària de l'edifici en una reunió celebrada a l'Ajuntament d'Olesa amb els veïns de l'immoble.

Llegir més: Algunes famílies afectades per l'incendi de Sant Bernat podran tornar en breu als seus habitatges
Mapa descriptiu de Catalunya dels nivells del pla alfa de risc d'incendi
11/08/2021

Olesa en alerta davant el risc màxim d'incendi forestal a l'entorn natural

Davant l’onada de calor que ha arribat a Catalunya i que s'allargarà fins al pròxim diumenge, Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha activat el Pla Alfa nivell 3 de riscos per incendi forestal. Els Agents Rurals han restringit l'accés a diferents espais naturals del territori com el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat.

Llegir més: Olesa en alerta davant el risc màxim d'incendi forestal a l'entorn natural
Subscriu-te a Incendi