Comerç i mercats

Comerç olesà     Mercat municipal

Mercat municipal

Mercat municipal

El Mercat municipal d'Olesa de Montserrat és un gran edifici obert a quatre carrers i de notable llargària situat a la zona de l'Eixample olesà. 

El mercat, obra de l'arquitecte Jeroni Martorell i Terrats, es va inaugurar l'1 d'octubre de 1932 i va ser ampliat quaranta anys després. Forma part dels edificis catalogats a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic Català.

Horari d'obertura:

De dilluns a divendres al matí de 8.30h a 14:00h

Dissabtes de 8.30h a 14.00h

Les tardes de dimarts, dijous i divendres de 17h a 20.30h. 

 

Contacte:

Telèfon: 3 778 00 50 Ext. 3650

Reglament mercat municipal

promocio@olesademontserrat.cat

 

Utilitza els armariets per comprar al Mercat Municipal i recollir la compra a l'hora que vulguis!

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olesa ha instal·lat a l’entrada principal del Mercat Municipal deu armariets intel·ligents per a la recollida de la compra amb l’objectiu de posar en valor el comerç local i fidelitzar els seus clients. 

El procés per utilitzar els armariets intel·ligents és molt senzill: les comandes es podran realitzar al llarg del dia via telefònica, presencialment o de forma telemàtica a cadascun dels comerços adherits. Tot seguit, els clients rebran un codi QR al seu telèfon mòbil que servirà per després recollir la comanda, dins o fora de l’horari habitual d’obertura dels equipaments comercials, mostrant la imatge a la pantalla principal del grup d'armariets. L’objectiu és facilitar a les persones usuàries la recollida de les seves compres en un horari més flexible i adaptat a les seves necessitats.

Armariets del Mercat Municipal

 

Reglament del Mercat Municipal d'Olesa de Montserrat.

Mercat ambulant

Mercat ambulant

El mercat de venda no sedentaria es fa cada divendres i ofereix diversitat de productes de roba i complements, parament de la llar i alimentació.

S'ubica a la plaça de Catalunya, la plaça de l’Oli i la Rambla de Catalunya, ben bé al centre de la població. 

És una activitat que acull més de seixanta parades i que rep un gran flux de visitants durant els matins dels divendres.

Consulteu el Reglament del mercat de venda no sedentària.

Horari:

De 8.00h a 15:00h

Telèfon: 93 778 00 50 Ext. 3600

promocio@olesademontserrat.cat

Impulsa Olesa

La plataforma Impulsa Olesa ofereix informació dels establiments locals adherits a la campanya, que permet accedir a descomptes i conèixer totes les promocions vigents. També permet consultar informació referent a les entitats locals, notícies de premsa local i l’agenda d’activitats del municipi. 

Tots els establiments que estiguin interessats en adherir-s’hi poden enviar un correu electrònic a promocio@olesademontserrat.cat 

Descarregueu-vos el tríptic amb formulari de registre de l'app Impulsa Olesa

Impulsa Olesa-Establiment adherit     Impulsa Olesa

Reempresa

Logo Reempresa

És un programa promogut per la Diputació de Barcelona i la Fundació CECOT Innovació amb l’objectiu de potenciar la transmissió empresarial d’establiments comercials dels municipis petits i d’espais comercials de titularitat municipal de la província de Barcelona.

Vols cedir un negoci que tens en funcionament? Estàs cercant feina? Et planteges obrir un negoci? Vols emprendre o (re)emprendre?

Vine, i informa’t o escriu-nos a: promocio@olesademontserrat.cat

Documents relacionats