Empresa

Polígon industrial Can Singla

Olesa Industrial

Olesa Industrial, destí d'inversions

 

 

 

 

 

 

 

La creació del web Olesa Industrial s'ha fet amb l’objectiu de per poder disposar d’un directori on localitzar tota la informació dels polígons d’Olesa de Montserrat, referent a les empreses instal·lades, a les fitxes descriptives d’aquests polígons i als seus espais disponibles. Alhora, ofereix informació d’interès per a totes les empreses d’Olesa, a emprenedors  o a possibles inversors, pel que fa a recursos disponibles, ajuts i subvencions, formacions, normativa urbanística vigent...

El projecte Olesa Industrial és determinant per a la transformació i millora del teixit empresarial olesà i compta amb la col·laboració de l’Associació Industrial Olesa per al desenvolupament d’accions encaminades en aquesta línia.

Logo Olesa Industrial

FORMACIÓ FEM XARXA, FEM EMPRESA:

Curs: Intel·ligència artificial al servei del teu negoci: Impulsant el màrqueting digital del futur

Dos sessions online els dies 13 i 20 de maig de 9:30h a 13:30h

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inscriu-te en el següent ENLLAÇ

 

 

Emprenedoria

El Servei de Promoció Econòmica fomenta i impulsa el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats de les persones emprenedores, donant suport a la creació d’empreses en totes les seves fases: des de la idea de negoci i la creació d’empresa fins a la seva consolidació.

Ajuts, subvencions i finançament

En aquests enllaços podeu trobar informació necessària per conèixer els ajuts, subvencions i fonts de finançament vigents per la vostra empresa. Si necessiteu informació més concreta podeu contactar amb nosaltres a: promocio@olesademontserrat.cat o bé al telèfon 93 778 00 50 - Ext.3600

 • ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa, de la Generalitat de Catalunya
  Tota la informació dels ajuts, subvencions, finançament i serveis que     ofereixen les     diferents administracions i organismes per a les empreses i els     emprenedors ubicats a Catalunya.
 • Cercador d'Informació i Documentació Oficials (CIDO), de la Diputació de Barcelona

  Ajuts, subvencions, beques, premis i cursos d'àmbit català i estatal. Podem distingir dos grans grups de fonts d'informació oficial, d'una banda, la informació publicada als butlletins i diaris oficials i, d'altra banda, la informació publicada als webs de les entitats públiques. 

 • A Catalunya hi ha dues fonts d'informació sobre els AJUTS DE LA UNIÓ EUROPEA que recullen les convocatòries de finançament:
          -  Fons europeus a Catalunya del Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucional i Transparència

          -  Guia d'Ajuts de la Unió Europea (GAUE) de la Diputació de Barcelona

 • Guia dinámica de ayudas e incentivos para el emprendedor, de la Direcció General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa (Pyme), Ministeri d’Indústria Comerç i Turisme.
  Aquesta Guia recull tots els ajuts i incentius destinats als emprenedors, atorgats i convocats per l'Administració General de l'Estat, administracions autonòmiques, administracions locals i altres organismes públics.
 • XARXA EMPRÈN, de la Generalitat de Catalunya, presenta un recull d’informació sobre les opcions de finançament a l’hora d’emprendre. A la Guia de FINANÇAMENT hi trobaràs tota la informació necessària perquè tinguis clar quins són els productes i ajuts que s'adapten més al teu projecte empresarial.