FM'25: Tastets de Festa Major

Tastets de la gastronomia olesana a càrrec de restauradors locals. Acompanyament musical amb el Projecte XV.
Tastets de la gastronomia olesana a càrrec de restauradors locals. Acompanyament musical amb el Projecte XV.
Vine al tradicional sopar popular de Barraques i a un magnífic quinto musical per escalfar motors.
Un taller per acostar als més petits un aliment tant important com és la carn. A l'hora també coneixeran conceptes producte de proximitat. Una experiència molt divertida i nutritiva!
Cal inscriure-s'hi al Mercat municipal.
Olesa se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus que es commemora en l'àmbit europeu.
La tarda i nit del 17 de maig, el Centre Cultural Cal Puigjaner s'omplirà d'activitats per promoure aquest museu de referència al territori. Hi haurà degustació del Parc Rural Montserrat, activitats familiars i música en directe amb Carles Belda.
Olesa se suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus que es commemora en l'àmbit europeu.
La tarda i nit del 17 de maig, el Centre Cultural Cal Puigjaner s'omplirà d'activitats per promoure aquest museu de referència al territori. Hi haurà degustació del Parc Rural Montserrat, activitats familiars i música en directe amb Carles Belda.
Torna la fira Glops de Vi & Música, la fira del vi d'Olesa de Montserrat.
A partir de les 20.30 h actuació de la Puigventós Band i concert dels Baratos cap a les 22 h.
Preu fitxa: 2,50 € (copa de vi o tastet). Compra mínima fins les 22 h: 4 fitxes
Podreu pagar les fitxes amb targeta.
Lloguer de copes només en efectiu (3 €).
Mercat de productes artesanals i gastronòmics de proximitat. Amb una programació especial:
Nova edició del MercaTast al Mercat Municipal, una iniciativa molt ben acollida en les darrera edicions.
Les parades oferiran degustacions a 2,50 € amb productes de temporada i plats especials per al Carnaval.
L'espai cuina del Mercat es reestrena amb receptes de cuina saludable relacionades amb el Carnestoltes. Mireia Presas, de Tranquil·litat i bons aliments, ens ensenyarà a preparar cremes de temporada i algun altre plat especial, com la truita de butifarra.
L'AAVV. La Central-L'Olivera organitza un esmorzar d'hivern per als veïns del barri. Una bona graellada de carn per combatre el fred.