05/06/24

Consells per al veïnat i comerços de cara al correfoc de Santa Oliva

  • Per què no hi hagi accidents, retireu del carrer qualsevol obstacle que pugui destorbar el recorregut del correfoc de Santa Oliva com, per exemple, els tests amb plantes, les bosses d’escombraries, les taules, les cadires, els para-sols i altres objectes situats a la via pública.
  • Retireu els vehicles de la zona per on passarà la cercavila de foc. Així evitareu que la gent prengui mal i possibles desperfectes als cotxes. (A PARTIR DE LES 17.00 HORES DEL DIA 8-06-2024).
  • Tanqueu les portes, les finestres i els balcons, i protegiu les obertures per impedir l’entrada de coets i guspires que podrien causar un incendi.
  • Recolliu la roba estesa i les banderes i plegueu els tendals per prevenir que es puguin encendre.
  • Encara que els assistents al correfoc us demanin aigua per reduir la calor, no en llenceu. Així evitareu que la pólvora es mulli i exploti o surti en una direcció imprevista en lloc de cremar-se.
  • Protegiu els aparadors i les vidrieres ubicades a l’itinerari que seguiran els grups de foc. Podeu utilitzar cartrons com a protecció per evitar cremades als vidres i altres elements de l’immoble. Podeu recollir cartró per protegir portes i finestres, de manera gratuïta, als següents punts, a partir del mateix dissabte 10 durant el matí: pl. Fèlix Figueras i Aragay, pl. de les Fonts, pl. de la Sardana i c. Ample amb c. Hospital.

En cas de detectar alguna incidència, informeu-ne immediatament a la Policia Local, al telèfon 93 778 31 31 o al 112.

Recorregut Correfoc: pl. Felix Figueras i Aragay, c. Salvador Casas, c. Anselm Clavé, c. Coscoll, pl. de les Fonts, c. Salvador Casas, c. Anselm Clavé, c. Sant Josep Oriol, c. Església, c. Ample, c. Creu Real i Porxo de Santa Oliva.