18/03/24

Estrena de la temporada 2024 de La Passió d'Olesa de Montserrat

Fins l'1 de maig La Passió oferirà set representacions més durant aquesta temporada que s'ha presentat amb el lema "Tremola Broadway" i incidint en els més de 500 anys de tradició, amb centenars d'intèrprets i un dels escenaris més espectaculars d'Europa. Tota la informació a www.lapassio.cat

Image
Passió 2024. Entrada de Jerusalem.

Entrada de Jerusalem. Estrena de la temporada 2024 de La Passió d'Olesa de Montserrat.

La Passió d'Olesa de Montserrat ha estrenat la temporada 2024 aquest diumenge 17 de març amb una molt bona acceptació per part de les set-centes persones de públic assistent i com la culminació de tres anys de treball de creació d'una nova dramatúrgia que va començar el 2022 i que consisteix en un espectacle estructurat en dos actes i en una durada de poc més de dues hores. Enguany, al nou espectacle evolucionat, amb molt de ritme, salts temporals i molta espectacularitat, la feina de l'equip de direcció s'ha centrat en el treball amb els actors i les actrius per guanyar en emotivitat. 

A l’estrena hi va assistir l’alcalde d’Olesa de Montserrat, Jordi Parent, i el primer tinent d’alcalde, Marc Serradó. L’alcalde s’ha mostrat entusiasmat amb l’espectacle i ha valorat positivament alguns dels canvis que s'han introduït per aquesta temporada. Per Jordi Parent, una de les qüestions més destacables és com La Passió, aconsegueix, cada any, innovar i millorar l’espectacle:

Audio file

 

Image
Estrena temporada Passió 2024.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L'alcalde ha animat a tothom a veure l'espectacle, sobretot a totes les persones que fa anys que no l'han vist i que encara no coneixen la nova proposta que es va posar en marxa la temporada 2022. Per Jordi Parent l'espectacle de "La Passió" és "molt actual, amb una dramatúrgia que abandona les tradicionals escenes sense abandonar l'emotivitat de bona part dels personatges".

Els directors escènics de l’espectacle, Xavier Povill i Joan Gil, es van mostrar molt satisfets per l’estrena de la temporada, incidint en la gran presència de col·laboradors en les escenes de masses i també en la reacció del públic que confirma que cada any es va millorant en el treball actoral i l’emotivitat de l’espectacle. 

El president de La Passió d’Olesa, Pere Quer, també es va mostrar molt satisfet de com havia anat la primera representació i va afirmar que la nova proposta d’espectacle “continua consolidant-se i emocionant al públic” i ha destacat que enguany "s'ha avançat en aspectes com l’emotivitat i la interpretació":

Audio file

Aquest diumenge ha estat la primera de les vuit representacions de la temporada 2024. Les següents representacions del mes de març de La Passió d’Olesa seran el 23 de març (18 h) i el 29 de març (11 h). A l’abril hi haurà representacions al matí els dies 7 i 21 d’abril i a la tarda el 13 i el 27 d’abril. La temporada acabarà el dimecres 1 de maig. Tota la informació es pot consultar al web lapassio.cat