27/05/21

La Torre del Rellotge esdevé aquest dissabte l'escenari per a l'espectacle de dansa Finale

La proposta, a càrrec de la companyia Delrevés, utilitza l’arquitectura com a suport del moviment. Ofereix la possibilitat de gaudir de la dansa clàssica però traslladant-la a una façana.

Image
Cartell Espectacle de dansa amb una fotografia en blanc i negre d'una ballarina

La Torre del Rellotge serà, aquest dissabte al vespre, l’escenari d’una proposta atrevida de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Olesa: Finale, una mirada a la dansa clàssica des d’una perspectiva diferent, a càrrec de la companyia Delrevés.

Finale utilitza l’arquitectura com a suport del moviment. Ofereix la possibilitat de gaudir de la dansa clàssica però traslladant-la a una façana. A Olesa, la companyia Delrevés dansarà a la façana de la Torre del Rellotge.

L'espectacle reprodueix peces clàssiques que el públic identificarà perfectament, com ara El llac dels cignes, El trencanous o Giselle. El regidor de Festes de l'Ajuntament d’Olesa, Jordi López, ha destacat que “és un espectacle intens i de curta durada, uns 20 minuts, que hem programat a la nit per, amb la il·luminació adequada, se centrin les mirades en la dansa”.

Delrevés és una companyia de dansa vertical, fundada per Saioa Fernández i Eduardo Torres, que va començar el seu recorregut artístic a mitjans del 2007. Al llarg d’aquests anys, el grup ha forjat una sòlida carrera internacional, i ha mostrat el seu treball en quatre dels cinc continents. Delrevés aporta una nova visió de la dansa vertical, creant un llenguatge propi i innovador.