24/05/21

La Piscina Municipal d'estiu obrirà portes el diumenge 20 de juny

Avui s'obre el termini per tramitar l'abonament per a la temporada d'estiu, que tenen preus reduïts per a menors (de 4 a 15 anys), joves (de 16 a 21 anys), aturats, jubilats, pensionistes o persones amb una discapacitat superior al 33%. També hi ha descompte del 25% per a les famílies nombroses o monoparentals.

Image
Piscina d'estiu plena de banyistes amb el socorrista vigilant

La piscina municipal d’estiu obrirà portes el proper diumenge 20 de juny, en horari, de dilluns a diumenge, de 10.00 a 20.00 h. L’entorn privilegiat de l’equipament fa que sigui una bona opció d’esbarjo per a aquest estiu, ja que compta amb amplis espais de gespa, accessos i vestidors renovats, zona de jocs infantils i amb servei de begudes i menjar. Precisament avui s'obre el termini per a fer els abonaments per a la temporada 2021 de la piscina municipal d'estiu.

Hi ha tres opcions d’abonament: temporada completa, mitja temporada (juny-juliol o agost-setembre) i el T10. Tots aquests abonaments tenen preus reduïts per a menors (de 4 a 15 anys), joves (de 16 a 21 anys), aturats, jubilats, pensionistes o persones amb una discapacitat superior al 33%. També hi ha descompte del 25% per a les famílies nombroses o monoparentals.

Els preus de la temporada 2021 són els següents:

Els abonaments es poden tramitar de manera presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) demanant cita prèvia o bé telemàticament a l’apartat Tràmits/Esports de la Seu Electrònica del web municipal. Enguany, a més, també s'ha d'omplir un certificat de Declaració Responsable Covid.

Aquesta temporada 2021 el funcionament de la piscina tornarà a estar afectat per la pandèmia de la covid-19, pel que fa al control de l’aforament i les mesures sanitàries. Les noves restriccions però, permeten enguany ampliar l'aforament de la piscina i passar del 30 al 50%, un aforament per a més de 700 persones, "fet que demostra que les mesures s'han relaxat una mica però continuarem amb la neteja periòdica de l'espai i fent molta pedagogia sobre les mesures de seguretat de distància personal, i neteja de mans i ús de mascareta fora de l'aigua" explica Toni Grima, cap del departament d'Esports.

Podeu consultar tota la informació sobre la tramitació dels abonaments i la normativa de la piscina a l'apartat Esports d'aquest web municipal.

Documents relacionats