Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

PISCINA MUNICIPAL D'ESTIU

És una instal·lació recreativa que compta amb dos vasos, un de gran i un altre de petit, una gran extensió de gespa, una zona de pícnic i un bar petit. Per la seva situació al peu de la muntanya de Montserrat, apartada de la zona urbana, és idònia per gaudir de la tranquil·litat i l'aire pur. 

 

PERÍODES I HORARIS 2020:

 

- Del 22 de juny al 31 d'agost, de dilluns a diumenges de 10.00 h a 20.00 h.

 

- De l'1 a l'11 de setembre, de dilluns a diumenges de 11.00 h a 18.00 h. 

 

HORARI D'ENTRENAMENT

 

- Del 22 de juny al 31 d'agost, de dilluns a divendres de 10.00 h a 14.00 h i de 19.00  h a 20.00 h es posaran uns carrils per als usuaris i usuàries que practiquen la natació.

 

- De l'1 a l'11 de setembre, de dilluns a divendres de 11.00 h a 14.00 h i de 17.00  h a 18.00 h es posaran uns carrils per als usuaris i usuàries que practiquen la natació.

 

Les tarifes es poden consultar a la guia que trobareu al document adjunt. Els abonaments es poden tramitar a l'Oficina d'Atenció Ciutadan (OAC).

 

On es fa: 

 

Piscina d'estiu

C. Urgell s/n

Telf. 93 778 00 50 (Opció 1)

esports@olesademontserrat.cat

www.olesademontserrat.cat

 

 

 

Bànner consulta aforament piscina estiu

Normativa piscina d'estiu

NORMATIVA PISCINA D'ESTIU

 

 

Per seguretat de totes les persones usuàries seguirem totes les mesures necessàries tant en neteja, com en control d'aforaments i distàncies socials. Les mesures s'aniran adaptant a la situació que en cada moment hi hagi.

 

 

L'aforament de la instal·lació serà del 30%, 432 persones. A partir de l'1 de juliol s'elimina la cita prèvia i per tant l'accés és lliure mentre no s'hagi arribat a l'aforament permès. Tampoc hi hauran franges horàries. podran entrar en cada un dels torns, sent necessària la cita prèvia per telèfon, presencialment o clicant al banner CITA PRÈVIA.   

 

A les 13.00h i a les 16.30h es realitzarà una neteja de la zona de bany, pel que els usuaris i usuàries podran esperar a la zona de gespa la reobertura de la zona de bany. 

 

Podreu saber quin nivell d'aforament està cobert cliqueu al bànner CONSULTA AFORAMENT.

 

Trobareu més informació sobre el funcionament de la piscina, preus de les entrades i abonaments als documents adjunts. 

 

Els abonaments de temporada es continuen fent a l'Ajuntament. Recordeu que per ser atès a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) també és necessària la cita prèvia, que la podeu sol·licitar al següent enllaç  Logo cita prèvia OAC

 

Us recordem que és obligatori l’ús de mascareta dins de la recepció i als vestidors de la instal·lació.

 

 Cartell prohibit fer àpats a la piscina municipal

 

L'Ajuntament d'Olesa prohibeix per àpats a la piscina municipal d’estiu d’Olesa per raons de salut pública. Es tracta d’una nova mesura acordada per l’Ajuntament d’Olesa per evitar riscos de contagi arran l’increment de casos a l’àrea metropolitana de Barcelona. Sí es permetrà que la canalla pugui prendre aliments dins les instal·lacions, com ara petit esmorzars o berenars, però no que grups o unitats famíliars facin àpats dins l'equipament. 

 

Per a qualsevol dubte o aclariment poden enviar un correu a esports@olesademontserrat.cat o trucar al tel. 93 778 00 50 (opció 1)

 

Piscina municipal d'estiu

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional