07/09/22

Olesa celebra la Diada de l'11 de setembre amb sardanes i havaneres

Per al diumenge 11 de setembre La Xarxa ha organitzat la 34a Fira de Jocs i Espectacles d'Animació al Parc Municipal. Totes les activitats son gratuïtes.

Image
Cartell informatiu Nit de la Diada amb Sardanes i Havaneres al Parc Municipal

Olesa de Montserrat es prepara per celebrar aquest cap de setmana una nova Diada Nacional de Catalunya. El regidor de Festes de l’Ajuntament d’Olesa, Jordi López, ha destacat que “enguany es recupera una Diada amb normalitat després de la pandèmia i esperem que tothom la gaudeixi amb la ballada de sardanes i les havaneres i el rom cremat”.

Els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya començaran dissabte 10, nit de la Diada, que organitza l’Ajuntament d’Olesa. A les 19.30 h, hi haurà una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Vila d'Olesa que organitza Olesa Sardanista, enguany també amb servei de bar que organitza l’entitat.

A les 22.30 h, com ja és tradicional, hi haurà havaneres a càrrec del grup Neus Mar. Sònia Zurriaga, membre del quintet, ha explicat que el grup està content de tornar a passar la nit de la Diada a Olesa, “aquesta és la tercera vegada que actuem per a la Diada. Aquest estiu hem voltat molt per tot Catalunya però estem molt contents de ser a Olesa en una nit tan especial i en un lloc especial”. Zurriaga ha destacat que “hem preparat un concert per a que tothom gaudeixi de les havaneres i també de les cançons de taverna, la rumba, el tango i el son cubà. L’actuació és una festa i ens agrada que el públic hi participi cantant, ballant...que s’ho passi bé” ha dit.

Està previst que, com s’ha fet els darrers anys, a la mitja part de l’actuació d’havaneres hi hagi un petit discurs institucional per part de l’alcalde d’Olesa, Miquel Riera, amb la presència de diversos regidors i regidores de l’Ajuntament.

Aquests actes es faran al Parc Municipal, a la zona de Cal Mané i són oberts a tot el públic.

Espectacles familiars organitzats per La Xarxa

L’endemà de la Diada, diumenge, La Xarxa ha organitzat la 34a Fira de Jocs i Espectacles d’Animació. Les activitats programades començaran a les 17 h, amb la Fira de jocs i continuaran, a les 19 h, amb música i ball per a la mainada a càrrec de Jaume Barri. Les activitats també es fan al Parc Municipal.