05/06/24

Comencen les inscripcions a l'Estiu Jove 2024

L'Estiu Jove es farà de l'1 al 26 de juliol a l'Escorxador i ca l'Oriol en torn de matí i alguna tarda.

Image
Participants Estiu Jove 2022

Ja s’ha obert el període d’inscripcions per a una nova edició de l’Estiu Jove, un programa adreçat a joves de 12 a 16 anys organitzat pel Departament de Joventut de l'Ajuntament d'Olesa, que es farà al mes de juliol. 

L’Estiu Jove és un espai de lleure per a joves de 1r a 4t d’ESO (o equivalent) d’Olesa, que pretén complementar l’educació formal i familiar amb una oferta educativa lúdica i adreçada a les necessitats d’aquest col·lectiu. 

Els i les joves podran gaudir amb activitats dissenyades per ells mateixos, ja que les activitats que s'organitzen es decideixen per consens entre els participants a l’inici del programa. Sempre des d’una vessant pedagògica, es tracten els principals temes que afecten el jovent, a través de tallers i de diferents dinàmiques que es coordinen entre diferents departaments de l’Ajuntament.

L’Estiu Jove 2024 té lloc de l’1 al 26 de juliol a l’Escorxador i a ca l’Oriol. Preferentment serà horari de matins i alguna tarda.

El preu per a tot el mes de juliol és de 50,65 €. Està finançat mitjançant la prestació del servei de cura per a nenes i nens dels 0 als 16 anys del Departament d'Igualtat Feminismes de la Generalitat de Catalunya. 

Les places són limitades (34) i per a l’assignació es tindrà en compte, en primer lloc, els criteris vinculats a la Subvenció de prestació del servei de cura per a nenes i nens dels 0 als 16 anys del Departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya; i en segon lloc, l’ordre d’inscripció a l’activitat. Un cop assignada plaça es convocarà a una reunió informativa.   

Inscripcions presencials i telemàtiques                             

Les inscripcions es poden fer a partir d’avui  de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) demanant cita prèvia, o bé en línia a través d'aquest enllaç a l'apartat Tràmits de la Seu electrònica del web municipal. Amb la sol·licitud cal adjuntar el DNI i la targeta sanitària del o de la jove, així com el DNI del pare, mare o tutor.