02/01/23

Centenars de persones acomiaden l'any amb la Festa de les Campanades i del Pavelló Sant Bernat a Olesa

Unes 1.400 persones van seguir les campanades als peus de la Torre del Rellotge i 1.700 van assistir a la Gran Festa de Cap d’Any del Pavelló Municipal de Sant Bernat.

Image
Festa de Cap d'any 2023

Olesa de Montserrat es va bolcar en la celebració de l’arribada del 2023. Més enllà de les celebracions particulars, diversos centenars d’olesans i olesanes van decidir acomiadar el 2022 i donar la benvinguda al 2023 participant a les dues propostes organitzades per la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Olesa: el seguiment de les campanades als peus de la Torre del Rellotge, amb prop de 1.400 assistents;  i la Gran Festa de Cap d’Any, amb 1.700 persones, que van omplir el Pavelló Municipal de Sant Bernat.

Minuts abans de les dotze de la nit, la Plaça Nova ja era plena de centenars de persones, ben preparades amb el cava, el raïm i el cotilló, per prendre part en les Campanades de traspàs de l’any 2022 al 2023 a la Torre del Rellotge, organitzades per la regidoria de Festes. I és que, mica en mica, el que va començar sent una iniciativa d’un grup de persones que, a nivell particular, decidia trobar-se als peus de la Torre del Rellotge per seguir les campanades, ha anat guanyant adeptes amb el pas dels anys i ja és una tradició al municipi.

Com en les darreres edicions, les campanades es van poder seguir gràcies al so de les campanes i de l’encesa simultània de diversos llums en forma de floc de neu, penjats en una de les cares de la Torre del Rellotge. Tot seguit, l’espectacle de focs artificials, que va donar l’inici a la festa que es va allargar a la plaça Nova fins ben bé les dues de la matinada amb la música del DJ Pablo. Podeu veure les campanades a través del Youtube de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.

Posteriorment, la festa va començar al Pavelló Municipal de Sant Bernat, escenari un cop més de la Gran Festa de Cap d’Any organitzada per la regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Olesa. Un total de 1.700 persones van ballar fins les sis de la matinada amb l’espectacle “Live and Loud” de FlaixBac, amb Mar Arans i Andreu Presas,  que van amenitzar una de les nits més esperades de l’any.

La Festa de FlaixBac va fer ballar de valent centenars de persones, sobretot jovent. L'únic incident remarcable que es va registrar va ser que la Policia Local va haver de detenir un jove que havia agredit lleument un vigilant de seguretat.