Jordi Martínez, regidor d’Economia i Hisenda, Benestar Social, Mobilitat, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil
13/07/2023

Jordi Martínez: "continuarem cercant recursos d'ens supramunicipals per garantir i millorar si es pot els serveis que presta l’ajuntament"

Jordi Martínez inicia el seu quart mandat amb responsabilitats de govern a l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat amb l'experiència que dona les moltes hores de feina en gran part de les regidories municipals i, per tant, el coneixement global que aquesta experiència li dona pel que fa al funcionament de la maquinària administrativa i política local.

Llegir més: Jordi Martínez: "continuarem cercant recursos d'ens supramunicipals per garantir i millorar si es pot els serveis que presta l’ajuntament"
Tasques habilitació sentit únic de la circulació al carrer de Lluís Puigjaner, entre Arquebisbe Ramon Torrella i Avinguda de Francesc Macià
03/05/2023

Comencen els treballs per fer de sentit únic el tram del carrer de Lluís Puigjaner entre Arquebisbe Ramon Torrella i l'Av. de Francesc Macià

El Departament de Mobilitat ha iniciat les tasques de pintura i senyalització per transformar en vial de sentit únic de la circulació el tram del carrer de Lluís Puigjaner comprès entre Arquebisbe Ramon Torrella i l’Avinguda de Francesc Macià (en l’enllaç amb el carrer Indústria).

Llegir més: Comencen els treballs per fer de sentit únic el tram del carrer de Lluís Puigjaner entre Arquebisbe Ramon Torrella i l'Av. de Francesc Macià
Recreació de la futura Plaça Dr. Fleming i entorn
13/12/2021

L’Ajuntament iniciarà el 10 de gener les obres de remodelació de la plaça del Dr. Fleming i entorn

L’Ajuntament d’Olesa ja ha començat els treballs previs a les obres de remodelació de la plaça del Dr. Fleming i entorn, que s’iniciaran el 10 de gener. Els treballs previs consisteixen en l’adequació de l’espai que hi ha passat la via dels FGC per habilitar zones d’aparcament alternatiu.

Llegir més: L’Ajuntament iniciarà el 10 de gener les obres de remodelació de la plaça del Dr. Fleming i entorn
Espai condicionat per aparcament del carrer priorat
03/09/2021

L'Ajuntament d'Olesa acondiciona l'aparcament del carrer de Priorat amb més capacitat per a vehicles

Ja s'ha restablert el camí de Can Llimona que havia quedat afectat arran de les obres que s'estan executant de Cal Candi. El camí adreçat als vianants anirà per la perllongació del carrer Empordà des del carrer de Conflent, que en un futur serà l'accés definitiu.

Llegir més: L'Ajuntament d'Olesa acondiciona l'aparcament del carrer de Priorat amb més capacitat per a vehicles
Subscriu-te a Aparcament