28/12/23

Olesa rebrà el 2024 amb les campanades a la Torre del Rellotge i la festa al Pavelló Sant Bernat

Arriben les festes de Cap d'Any amb propostes que abasten diferents preferències de tots els grups d'edat. Des de la tradicional celebració amb campanades a la Torre del Rellotge, que convida a les famílies i amics a compartir aquest moment emotiu i simbòlic, fins al concert al Pavelló Sant Bernat, enfocat principalment al públic jove.

Image
Imatge de la plaça

Olesa de Montserrat s'apropa a l'arribada del nou any amb un seguit de celebracions per a tots els públics. El municipi acollirà dues festes per donar la benvinguda al 2024, amb l'objectiu de permetre celebrar aquest moment tan especial a tota la ciutadania, prop de casa i sense haver d'agafar el cotxe.

Les campanades a la Torre del Rellotge

A la plaça Nova, davant de la Torre del Rellotge, la cita serà a partir de les 23.45 h del 31 de desembre. La festa començarà amb la il·luminació dels dotze flocs de neu que es coordinen amb les dotze campanades i serveixen de guia per menjar els tradicionals grans de raïm. A més, la plaça s'engalanarà amb focs artificials i pirotècnia per donar pas al 2024 amb una explosió de llum i color.

La música serà l'acompanyament perfecte per a aquest moment tan emotiu i allargarà la festa fins a les 2 h. La DJ Enka oferirà una sessió carregada de ritmes disco dels anys 70-80, creant un ambient festiu i ple de retrobament amb la música d'èxit d'aquella època. Ferran Cerdeira, regidor de Festes, explica que "aquesta festa està pensada per a un públic més familiar o gent que no vol allargar molt la nit".

Audio file

Una festa familiar i oberta a tothom, on l'entrada és totalment gratuïta. Només caldrà portar el raïm de casa i l'esperit festiu per viure aquest moment tan especial amb la comunitat.

Concert de Cap d'Any al Pavelló Sant Bernat

Al Pavelló Sant Bernat, a partir de la 1 h de l'1 de gener, es durà a terme una festa dirigida a, principalment, un públic més jove i que busca una experiència nocturna més prolongada. El Departament de Joventut de l'Ajuntament d'Olesa ha organitzat aquest esdeveniment, que durarà fins a les sis de la matinada.

La festa estarà amenitzada per un elenc de DJs com Dylan Lorenzo, Nàtura i Rutxo, oferint una àmplia varietat de gèneres musicals que inclou música urbana, comercial i un vessant més alternatiu. Tal com diu Laia Montes, regidora de Joventut, "l'objectiu principal és brindar als joves una experiència d'oci nocturn al mateix municipi, evitant la necessitat de desplaçar-se fora de la vila".

Audio file

Les entrades per a aquesta celebració al Pavelló Sant Bernat estan disponibles únicament a través de Vivetix per 10 € i fins que s'esgotin. En cas que quedin entrades, el mateix dia de la festa es podran adquirir fins a les 5.00 h. Des del departament es recomana adquirir-les anticipadament ja que acostumen a esgotar-se.

La festa de Cap d'Any al Pavelló Sant Bernat és per majors de 16 anys i caldrà portar el DNI original. Un cop s'entri a la festa no es podrà sortir (hi haurà espais habilitats per fumadors) i l'entrada no inclou consumició. A partir de les 5.30 h no es podrà accedir a la festa.

Amb aquestes dues propostes, l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat busca oferir una àmplia gamma d'opcions festives per a tota la ciutadania, des dels més joves fins als qui prefereixen una celebració més tradicional. Unes iniciatives que reafirmen la voluntat municipal de proporcionar alternatives atractives, segures i inclusives per gaudir d'esdeveniments a Olesa de Montserrat.