10/05/24

Un total de 18.126 olesans i olesanes estan cridats a les urnes a les eleccions al Parlament de Catalunya 2024 d’aquest diumenge 12 de maig

Hi haurà 12 col·legis electorals i 27 meses on la ciutadania podrà exercir el seu dret al vot des de les 9 h. del matí i fins a les 20 h. 

Image
Eleccions municipals 2023. Votacions al col·legi electoral de l'escola Montserrat

Fotografia de votants a l'Escola Montserrat.

A Olesa de Montserrat un total de 18.126 persones tenen el dret a vot en els comicis al Parlament de Catalunya del proper diumenge, 12 de maig.

En aquesta convocatòria hi haurà 12 col·legis electorals i 27 meses  on la ciutadania podrà exercir el seu dret al vot. Els col·legis estaran oberts des de les 9 h. del matí i fins a les 20 h. 

Els col·legis electorals d’Olesa estan ubicats al Centre Cívic Sant Bernat, la Casa de Cultura, Els Safaretjos, La Passió, l’associació de veïns de Poble Sec, l’associació de veïns de La Central, l’Escorxador, l’Escola M. de Deu de Montserrat, l’associació de veïns de Les Planes, i les escoles Josep Ferrà i Esteva i Sant Bernat. 

Dispositiu electoral

Perquè la jornada electoral funcioni amb la normalitat desitjada, l’Ajuntament d’Olesa ha habilitat un dispositiu especial integrat pels membres de la junta electoral local, personal municipal i Policia Local en coordinació amb Mossos d’Esquadra.

Aquelles persones que tinguin alguna incidència a l’hora de poder exercir el seu dret a vot, es poden adreçar a l’Ajuntament d’Olesa com a centre de resolució d’incidències o anomalies. 

Seguiment de la jornada electoral

El seguiment informatiu de la jornada electoral es farà a través del web municipal i també de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Olesa on es donaran a conèixer les dades de participació a les 13.00 h, a les 18.00 h i a les 20.00 h, així com també els resultats de l’escrutini i de possibles incidències que puguin ocórrer durant la jornada.

També l’emissora municipal d’Olesa Ràdio (90.1 FM) farà un seguiment especial d’aquests comicis amb connexions i programació especial d'eleccions, a partir de les 20h, i fins a conèixer els resultats de l’escrutini a Olesa.