01/03/24

El 6 de març s’obre el període de preinscripció escolar a Infantil, Primària i Secundària

El dimecres 6 de març comença el període per presentar les sol·licituds de preinscripció escolar d’I3 a 6è de primària, i el divendres 8 de març, el d’educació secundària obligatòria. El termini per fer-ho finalitzarà en ambdós casos el dimecres dia 20 de març.

Image
Preinscripció escolar 2024-2025

Del 6 al 20 de març es faran les preinscripcions escolars per al curs 2025-2025

Les preinscripcions escolars per al curs 2024-2025 es faran entre el 6 i el 20 de març, en el cas d’Infantil i Primària, i del 8 al 20 de març, pel que fa a Secundària. El tràmit s’ha de fer per via telemàtica, al web del departament d'Educació, on també es pot trobar tota la informació dels requisits i la documentació.

Cal que el pare, la mare o el tutor o tutora legal que faci el tràmit tingui una eina d’identificació digital, com pot ser la T-CAT, el DNI electrònic, el sistema Cl@ve o l’IdCAT Mòbil. Si no es pot obtenir una identificació digital, s’ha d’utilitzar la sol·licitud en suport informàtic, en què caldrà adjuntar la documentació identificativa de la persona sol·licitant per motius de seguretat.

Ensenyaments post-obligatoris

Pel batxillerat, la presentació de sol·licituds serà del 18 al 25 d'abril. La publicació d'assignacions el 20 de juny i la formalització de matrícula es podrà fer del 21 de juny a l'1 de juliol.

Pel que fa als cicles de Formació Professional, la presentació de sol·licituds es farà del 24 al 30 de maig. Es farà una publicació de la primera tanda d'assignació el 15 de juliol, en el cas de grau mitjà; l'11 de juliol, en el cas de grau superior. La matrícula d'aquesta primera assignació es podrà fer del 17 al 22 de juliol, en el cas de grau mitjà; del 15 al 18 de juliol, en el cas de grau superior. Hi haurà una segona tanda d'assignació. La publicació es farà el 31 de juliol, en el cas de grau mitjà; el 30 de juliol, en el cas de grau superior. La matrícula de la resta d'assignacions serà del 2 al 6 de setembre. Com a novetat, enguany se simplifica la preinscripció a l’FP. Les places s’assignaran d'acord amb la nota i no per ordre de petició.

El curs 2024-25 començarà el 9 de setembre

El proper curs escolar 2024-2025 començarà el dilluns 9 de setembre, abans de la Diada, tal i com va avançar la conselleria d’Educació.

Mentrestant, aquests dies, els centres d’educació Infantil, Primària i Secundària d’Olesa organitzen les jornades de portes obertes adreçades a les famílies. Aquestes van començar el passat el 18 de febrer i s’allargaran fins el 2 de març.

Podeu consultar al detall el procediments de preinscripció a l'apartat d'Educació i Infància del web municipal.