25/01/23

La Policia Local deté un jove veí d'Olesa per un robatori amb violència

El jove ha estat enxampat "in fraganti" robant diferents articles en un establiment dels carrer dels Arbres. La Policia Local l'ha detingut a pocs metres del local.

Image
Policia Local, manilles i xapa

Agents de la Policia Local d'Olesa han detingut aquest dimecres al vespre un jove de 31 anys, veí d'Olesa, per un presumpte delicte de robatori amb violència.

Segons han explicat fonts de la Policia Local, els fets han tingut lloc poc abans de les 8 del vespre, quan el jove estava dins un establiment del carrer dels Arbres i ha estat enxampat pel propietari robant diferents articles de l'establiment. Quan el botiguer li ha reclamat els articles, el jove s'ha resistit amb violència i li ha fet una empenta, per sortir corrent del local. A la zona, però, hi havia una patrulla de la Policia Local, que l'ha interceptat a pocs metres de la botiga i l'ha detingut. 

De fet, la Policia Local intensifica  habitualment la vigilància en la zona comercial en l'horari de tancament, per evitar precisament robatoris i furts. 

El jove detingut ha estat traslladat a les dependències policials, per posteriorment ser lliurat als Mossos d'Esquadra, que són els encarregats de posar el detingut a disposició judicial.