26/08/21

La piscina municipal coberta d'Olesa obrirà portes l'1 de setembre

La piscina d’estiu finalitzarà la temporada el 5 de setembre. A partir del dilluns 30 d’agost farà horari reduït d’11.00 a 18.00 h.

Image
Vista piscina coberta buida

La piscina municipal coberta obrirà portes el dimecres 1 de setembre, un cop realitzades les tasques de manteniment i neteja que es fan durant el mes d’agost. De moment, i mentre encara resta oberta la piscina d'estiu, la piscina coberta obrirà en horari reduït dimecres i dijous de 07.00 a 10.00 h i de 20.00 a 22.00 h, i a partir del dilluns 6 de setembre ja obrirà amb l’horari habitual, de 07.00 a 22.00 h de dilluns a divendres, i de 08.00 a 14.00 h els dissabtes. Per motius de control i registre d'assistència, cal fer reserva de cita prèvia a través del web municipal.

L’accés a la piscina coberta es farà pel lateral de l’edifici, a causa de les obres iniciades el mes de juliol per construir-hi una nova planta. Amb aquesta actuació l’Ajuntament d’Olesa vol enllestir l’equipament i aconseguir que tingui unes instal·lacions equiparables a les d’altres municipis dels voltants.

Aquests dies ja es pot veure l’estructura de la nova planta, que acollirà una sala de musculació, una d’activitats dirigides i una de ciclisme de sala, que també tindrà altres usos. A més, s'hi construirà un bar restaurant. L’anterior fase de remodelació de la piscina coberta es va centrar en l’enderroc de l’antic edifici de vestidors, fer una nova sala de màquines, i construir els nous vestidors i els accessos a les dues piscines municipals.

Obres per construir una nova planta a l'edifici de la piscina coberta

Obres per construir una nova planta a l'edifici de la piscina coberta

L’alta d’abonaments per a la piscina coberta es pot fer en línia a través de l’apartat Tràmits de la Seu electrònica del web municipal o bé de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) demanant cita prèvia.

Pel que fa a la piscina d’estiu, l’equipament finalitzarà la temporada el 5 de setembre. Ara bé, a partir del dilluns, 30 d’agost, farà horari reduït d’11 a 18.00 h.

La temporada d’estiu s’ha vist condicionada, un any més, per la normativa covid, i per aquesta raó l’aforament ha estat del 70%. També s’han hagut d’aplicar mesures com ara la prohibició de realitzar àpats que convidessin a entaular-se, o el manteniment dels grups bombolla i/o convivència a fi d’evitar aglomeracions de persones. També s’ha fet un registre diari de les persones que entraven a la instal·lació, a fi de contactar-hi en cas que hi hagués un positiu per covid-19 a la instal·lació. Alhora, s’ha comptat amb personal auxiliar de gestió de cues, que han ajudat a recordar la normativa a les persones usuàries de la piscina. També s’ha donat la possibilitat d’adquirir les entrades i abonaments de T10 a través d’Internet, fet que permet accedir a la instal·lació amb un codi QR i així evitar fer cua.

Les activitats del Servei Municipal d’Esports també arrenquen l’1 de setembre

El dimecres 1 de setembre també arrencaran les activitats que ofereix el Servei Municipal d’Esports, com ara aiguagim, tonificació, body fitness, pilates, aeròbic, zumba o ioga (en línia). Per assistir a les classes dirigides també cal fer inscripció prèvia. Tota la informació sobre activitats, horaris i preus es pot consultar a l'apartat Esports del web municipal.