31/03/22

Olesa acull els Premis Cambra 2022 de la Cambra de Terrassa

El Teatre de La Passió acollirà l'edició d'enguany dels Premis Cambra en un espectacle que denunciarà els retards en la finalització de la B-40, una infraestructura cabdal per a l'activitat socioeconòmica.

Image
Representants Ajuntament Olesa i Cambra Terrassa

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa es van reunir la setmana passada per concretar l’acte dels Premis Cambra 2022, que enguany se celebraran a Olesa, sota el lema “La real Passió d’Olesa: la B-40”.

L’indret escollit per a aquesta edició és el Teatre de la Passió, que serà l'escenari del lliurament dels Premis Cambra 2022, que enguany organitzen un espectacle que denuncia els reiterats i incomprensibles retards en la finalització de la B-40 , una infraestructura cabdal per a l’activitat socioeconòmica del municipi i de la demarcació de la Cambra de Terrassa. 

A la trobada va participar el president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, l'Alcalde d’Olesa, Miquel Riera, i el regidor d’Empresa, Ocupació i Comerç, Dídac Solà. Talamàs va presentar les idees bàsiques d’un acte que pretén combinar la denúncia sobre la B-40 amb el lliurament dels Premis Cambra a la Internacionalització, R+D, Sostenibilitat i Lideratge Empresarial i ho vol fer en el marc d’un espectacle innovador en el qual ja hi treballen la Cambra de Terrassa i la Productora la Mola, amb qui hi col·labora Miquel Gorriz, reconegut director teatral.
 
A partir d’aquest acord, que culmina converses iniciades ja fa mesos, l’equip creatiu treballarà amb els responsables de la Passió d’Olesa per valorar si, en l’esdeveniment dels Premis Cambra, s’hi pogués incloure alguna referència concreta a la Passió, que no es revelarà fins al mateix dia de l’esdeveniment. 

Per a l'esdeveniment, la Cambra de Terrassa està treballant per possibilitat un trasllat amb autocar per a aquelles persones que es desplacin als Premis Cambra 2022 des de poblacions del Vallès, amb un recorregut malauradament innovador, que recorrerà una part del traçat inacabat de la B-40. 
 
La Cambra de Terrassa ja va impulsar una forta innovació en el format dels Premis Cambra l’any 2021, quan va incorporar una obra de teatre divertida i amena, en un guió ideat pel prestigiós dramaturg Sergi Pompemayer, que va rebre molt bona valoració per part del públic assistent.

L'origen: la moció presentada a l'Ajuntament per demanar que el tram entre Olesa i Viladecavalls entri en servei al 2022

L’Ajuntament d’Olesa va notificar a la Cambra de Terrassa la presentació i aprovació d’una moció el passat 23 de setembre, en sessió ordinària del Ple Municipal, conjuntament per part del Bloc Olesà, el PSC, ERC, Cs, CUP i Junts per Catalunya per demanar al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana l’agilització i la finalització del tram Olesa de Montserrat-Viladecavalls i que aquest estigués en servei l’any 2022. 

En aquest punt, es mantenen contactes entre la Cambra de Terrassa i l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat per dur a terme les accions necessàries per reclamar aquesta infraestructura tant necessària per Olesa de Montserrat com per a la resta de la demarcació de la Cambra.