30/11/22

Olesa dona el tret de sortida als actes nadalencs amb l’encesa de llums de Nadal

Divendres es fa l'acte simbòlic d'encesa de llums de Nadal, xocolatada popular i cantada de nadales; i diumenge el Nadal Xics, el parc infantil amb inflables, jocs i tallers gratuïts.

Image
Cartell encesa de llums de nadal amb activitats per a tothom

El tret de sortida a les festes de Nadal a Olesa es farà el proper divendres dia 2 de desembre amb un acte d'encesa de llums de Nadal. El punt de trobada serà la plaça de Fèlix Figueras i Aragay, on, a partir de les 18.00 h de la tarda hi haurà una xocolatada popular. "No hi  ha una línia elèctrica on premis un botó i s’encenguin tots els llums de Nadal del municipi alhora, perquè aquesta il·luminació va connectada a la xarxa de l’enllumenat públic. Es tracta d’un acte simbòlic d’encesa dels llums de la plaça Fèlix Figueras que dona el tret de sortida a les activitats de Nadal, perquè les següents setmanes ja vindrà la Fira de Nadal, el patge Viu-Viu, el Tió Gegant, etc”. ha explicat Jordi López, regidor de Festes de l’Ajuntament d’Olesa.

Posteriorment, hi haurà una cantada de nadales a càrrec del Cor Aubach, el grup de l’AMPA de l’Escola Municipal de Música. El repertori musical continuarà a les 19.30h amb el concert que oferiran diferents formacions de l’Escola al Pati i a l’Auditori de la Casa de Cultura.

Diumenge 3, la festa es traslladarà a la plaça de Catalunya amb el Nadal Xics, el parc infantil que els darrers anys s’ha organitzat a l’edifici de l’Escorxador. Serà des de les 10 del matí i fins a les 14h.Hi haurà inflables, jocs i tallers individuals i en grup, per a nens i nenes de diferents edats i partir d’1 any. 

"Destaca el inflable de 12 metres que inclou un pont tibetà de 4 metres, entre d’altres. “Aquest any les activitats es fan a l’aire lliure, entre d’altres coses perquè portem elements que no haurien caigut a l’Escorxador, com un inflable de 12 metres, un tobogan de 6 metres, una ludoteca per als nens més petits de 8 metres o  un inflable de futbol sala de 9 metres”, ha resaltat  el regidor de Festes.

A part dels inflables també hi haurà diferents espais amb jocs, una ludoteca de 16 jocs gegants, o un ludo-fusta amb més de 200 peces dedicats als més petits.

Per a que sigui un Nadal més inclusiu s’ha reservat la primera hora, de les 10h a les 10.30h, per als infants amb diferents necessitats físiques i sensorials en un ambient menys sorollós.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal fer inscripcions.