11/04/24

Olesa de Montserrat i el festival Barnasants: Una col·laboració musical que perdura

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat i el festival Barnasants continuen la seva col·laboració per oferir a la ciutadania el concert de la cantautora Gemma Humet el diumenge 14 d'abril.

Image
Concert de Gemma Humet en el marc del festival Barnasants 2024

La col·laboració entre l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat i el festival Barnasants ha permès que, al llarg dels anys, la vila s'hagi convertit en una de les seus del festival, acollint diverses edicions que han enriquit l'oferta cultural del municipi. El festival Barnasants, conegut per la seva dedicació a la cançó d'autor, ha estès el seu projecte cultural arreu del territori, consolidant-se com una plataforma de difusió per a artistes que actuen en llengua catalana.

Enguany, el festival torna a Olesa amb una proposta especial: un concert de la cantautora Gemma Humet. L'actuació tindrà lloc el diumenge 14 d'abril, a les 19 h, a l'Auditori de la Casa de Cultura. Aquest esdeveniment forma part de la programació del festival i promet ser un punt de trobada per als amants de la música i la poesia.

Emma Duran, regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Olesa, es mostra "molt contenta per repetir aquesta col·laboració amb el festival, perquè, a part de potenciar i fomentar la cultura, permet posicionar Olesa com a seu d'aquest tipus de projectes".

Audio file

Les entrades pel concert de Gemma Humet tenen un preu de 4 € i es poden adquirir a través de la plataforma Vivetix.

Gemma Humet: Una veu que ressona en la cançó d'autor catalana

Gemma Humet, nascuda a La Sénia, Tarragona, és una de les veus més destacades de la nova generació de cantautors catalans. Amb una formació musical que inclou estudis de piano, la seva carrera com a cantautora ha estat marcada per la sensibilitat de les seves lletres i la profunditat de les seves melodies. La seva música, que navega entre la cançó d'autor i el pop delicat, ha captivat públics de tots els racons dels Països Catalans.

La importància de Gemma Humet en el panorama musical català no només rau en la bellesa de les seves composicions, sinó també en la seva capacitat per connectar amb temes universals a través de la llengua catalana. La seva participació en el festival Barnasants 2024 a Olesa de Montserrat no només és una oportunitat per gaudir de la seva música en directe, sinó també un reconeixement a la seva trajectòria i contribució a la cultura catalana.