19/02/22

L'Ajuntament d'Olesa condemna la mort d'una veïna de Martorell per presumpte feminicidi

El consistori condemna el presumpte homicidi i vol manifestar el seu suport als familiars de la víctima i a totes les víctimes de violència de gènere.

Image
Condemna a Martorell del presumpte homicidi

L'Ajuntament d'Olesa se suma a la condemna per la mort per violència masclista d'una veïna de Martorell avui dissabte al matí. Com a mostra de rebuig a la violència masclista i per condemnar aquesta mort per presumpte feminicidi, desenes de persones s'han concentrat aquesta tarda, a les 19.30h, a la plaça de la Vila de Martorell i han fet un minut de silenci, entre elles, l'alcalde d'Olesa, Miquel Riera, i la regidora de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+, Ada Agut.

La regidora de Gènere ha manifestat "tot el suport del consistori als familiars de la víctima i al seu entorn i el total rebuig a la mort d'aquesta dona, i a la de totes les víctimes de violència de gènere".

Des de l'Ajuntament, i a l'espera de la investigació, es comdemna el pressumpte homicidi d'aquesta dona. Els Mossos d'Esquadra han detingut la seva parella, un home de 52 anys, com a presumpte autor del crim.

Aquest és el primer crim masclista de l'any a Catalunya i el cinquè de l'Estat.