08/03/24

Aquest diumenge torna una nova edició de la Fira de la Primavera d’Olesa

La plaça Catalunya, acollirà una nova edició de la fira del comerç local, des de les 10 h. del matí fins a les 14 h.

Image
Cartell de la Fira de Primavera 2024

Cartell de l'edició d'enguany de a Fira de la Primavera

Aquest diumenge torna la Fira de Primavera d’Olesa que impulsa l'Associació de Botiguers i Comerciants d'Olesa en col·laboració amb l’Ajuntament.

Des de les 10 h del matí i fins a les 14 h, la plaça de Catalunya acull una cinquantena de parades de comerços del municipi amb un ampli ventall de productes que ofereixen descomptes i promocions. 

Es tracta d’una fira ja consolidada al municipi, amb gairebé una vintena d’edicions. El president de l’entitat, Toni Romero, ha explicat que “la fira és un punt de trobada del comerç d’Olesa que permet donar a conèixer tota la oferta que tenim, des de roba, complements, paraments de la llar a alimentació. Hi ha descomptes i promocions, i productes per liquidar la temporada, però també es fa la presentació de productes nous de temporada”.

Audio file

L’Ajuntament d’Olesa, a través del departament de Promoció Econòmica, hi col·labora amb l’entitat amb una aportació econòmica per aquest 2024 de 20 mil euros. “Gràcies a un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament d'Olesa, l’associació organitza diferents accions com son les fires de Primavera i  Tardor, la Fira de Nadal, i totes les campanyes i activitats que s’organitzen al llarg de l’any per promocionar i impulsar el comerç local” ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Domènec Paloma. 

Audio file

A banda de tota l'oferta comercial que es podrà trobar a la fira, la trobada també té un caire lúdic amb les activitats complementàries que hi haurà al llarg del matí com inflables per als més petits o exhibicions de ball.