15/03/23

Les propostes per al Concurs de Cartells de Festa Major 2023 es poden presentar fins el 4 de maig

El veredicte del jurat es farà públic el dia 5 de maig, a les 13.30 h a Olesa Ràdio (90.1 FM). Totes les obres presentades han de ser originals i inèdites.

Image
Cartell Guanyador Festa Major 2022

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat ha convocat una nova edició del Concurs de Cartells de Festa Major, que se celebrarà del 23 al 26 de juny. El concurs està dotat amb un premi únic de 800 € i hi poden participar totes les persones més grans de 16 anys, amb un màxim de dues obres per concursant. Els cartells presentats han de ser originals i inèdits i han d'incloure la llegenda següent:

FESTA MAJOR 2023

Olesa de Montserrat

Del 23 al 26 de juny

Els cartells físics s'han de lliurar a la recepció de la Casa de Cultura (c/ Salvador Casas, 26), fins el 4 de maig a les 14.00 h. Cal acompanyar l'obra amb un sobre tancat amb el full que s'adjunta a les bases correctament emplenat i signat i amb la còpia de la instància registrada prèviament al Registre General de l'Ajuntament.

Els treballs poden elaborar-se amb qualsevol mena de tècnica i en color. La mida ha de ser de 45 x 45 cm. Les obres s'han de presentar en bastidor o sobre suport rígid i sense signar. No s'acceptarà cap obra sense les mides ni la presentació estipulada o emmarcada amb vidre.

El jurat estarà presidit per l'alcalde i integrat per especialistes en arts plàstiques i disseny gràfic i valorarà la qualitat artística, la idoneïtat com a cartell i l'expressivitat com a anunci de la Festa Major d'Olesa. El veredicte del jurat, que serà inapel·lable, es farà públic el dia 5 de maig, a les 13.30 h a Olesa Ràdio (90.1 FM). També s'anunciarà a la pàgina web i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat.

 

Documents relacionats