19/12/23

El comerç d'Olesa, una bona opció per les compres de Nadal

Comprar a Olesa té avantatges. Aquest Nadal, els clients i clientes tindran avantatges per a les compres realitzades al municipi a través de la plataforma  “Impulsa Olesa” i es podran beneficiar de descomptes i promocions dels comerços locals i parades del Mercat Municipal.

Image
Cartell Impulsa Olesa

La plataforma "Impulsa Olesa" és una aplicació per a mòbil i tauleta (disponible per a Android i iOS), i a part dels descomptes, també ofereix informació dels establiments locals i de les seves promocions. Actualment hi ha un total de 124 establiments adherits.  “Amb l’app, l’Ajuntament d’Olesa continua treballant per enfortir i promocionar el comerç local posant en valor el comerç de proximitat i fidelitzar la clientela”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Domènec Paloma. 

Audio file

Una altra de les actuacions destacades per promocionar el comerç local, son els armariets intel·ligents que hi ha al Mercat Municipal. 

Aquests armariets d’autoservei estan instal·lats a l’entrada principal del mercat que dona a la plaça de Catalunya i permeten a les persones usuàries recollir la seva comanda fora de l’horari habitual del Mercat Municipal.  Hi ha un total d’11 armariets, 8 dels quals són refrigerats i 3 , exclusivament de paqueteria.

El procés per utilitzar els armariets intel·ligents és molt senzill: les comandes es poden fer al llarg del dia per telèfon, presencialment o de forma telemàtica, a cadascun dels comerços adherits. Tot seguit, els clients reben un codi QR al seu telèfon mòbil que serveix per després recollir la comanda, dins o fora de l’horari habitual d’obertura dels equipaments comercials, mostrant la imatge a la pantalla principal del grup d'armariets. 

L’objectiu és facilitar a les persones usuàries la recollida de les seves compres en un horari més flexible i adaptat a les seves necessitats.

El regidor de Promoció Econòmica explica que “volem donar eines per facilitar la compra perquè no tothom pot venir a comprar en l’horari habitual d’obertura del Mercat. El client pot trucar per telèfon al seu venedor de confiança que li prepara i guarda la comanda en aquests armariets i després el client pot recollir-la quan li vagi millor”

Audio file

Amb accions com aquestes, des de l’Ajuntament es vol potenciar la compra de proximitat, tant als comerços i botigues del municipi com a les parades del Mercat Municipal, on la clientela trobarà producte de proximitat i servei de confiança.