02/01/24

Centenars de persones donen la benvinguda al 2024 amb la festa de les campanades i del Pavelló Sant Bernat

Unes 1.500 persones van seguir les campanades als peus de la Torre del Rellotge i 1.700 van ballar de valent a la festa de Cap d’Any celebrada al Pavelló Municipal de Sant Bernat.

Image
Campanades 2024 des de la Torre del Rellotge

Olesa de Montserrat va viure d'una manera plenament festiva el comiat del 2023 i l'arribada del 2024. Més enllà de les celebracions particulars, centenars d’olesans i olesanes van participar a les propostes organitzades per les regidories de Festes i de Joventut de l’Ajuntament d’Olesa: el seguiment de les campanades als peus de la Torre del Rellotge, amb unes 1.500 persones, i la gran festa de Cap d’Any, amb 1.700 persones, que van omplir el Pavelló Municipal de Sant Bernat.

Minuts abans de les dotze de la nit, la Plaça Nova ja era plena de centenars de persones, ben preparades amb el cava, el raïm i el cotilló, per prendre part en les campanades que donaven inici a l'any nou des de la Torre del Rellotge. Aquesta benvinguda ha esdevingut ja tota una tradició, que va començar fa uns anys amb només un petit grup d'olesans i olesanes i que ara ja és una cita multitudinària.

Com en les darreres edicions, les campanades van estar acompanyades de l’encesa de llums en forma de floc de neu, penjats en una de les cares de la Torre del Rellotge. Tot seguit, un espectacle de focs artificials va donar l’inici a la festa que es va allargar a la plaça Nova fins ben bé les dues de la matinada amb la música del DJ Enka. 

Després, la celebració es va traslladar al Pavelló Municipal de Sant Bernat, escenari un cop més de la gran festa de Cap d’Any, organitzada pel Departament de Joventut, i a la qual hi van assistir 1.700 persones que van ballar fins les sis de la matinada. La festa va comptar amb els DJs Dylan Lorenzo, Nàtura i Rutxo.