28/03/24

Noves activitats educatives per a famílies amb infants de 0 a 3 anys

El Departament d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i la Xarxa Socioeducativa d’Infància i Adolescència organitza aquest mes d’abril un cicle de tallers i xerrades gratuïtes.

Image
Cartell dels tallers i xerrades familiars abril 2024

Cartell de les activitats programades pel cicle 2024 del projecte.

El Departament d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i la Xarxa Socioeducativa d’Infància i Adolescència proposa per a les properes setmanes noves activitats educatives adreçades a les famílies amb infants de 0 a 3 anys. Hi ha quatre contes per a la petita infància, un taller de porteig i un altre de gestió de les emocions. Tots són gratuïts i es faran a les dues llars d’infants municipals Taitom i La Baldufa. 

Gran part de les activitats d’aquest cicle són contes per a la petita infància que estan orientats dins el Pla Lector. “Aquestes activitats tenen molt bona acollida, tant els contes, com el taller de porteig i el de gestió de les emocions. Les activitats es complementen amb el Mes de la Lectura que organitzem a l’abril per promoure l’hàbit de la lectura entre la ciutadania i l’alumnat, i també amb les activitats que es fan de l’Espai Nadó a les llars d’infants municipals” ha explicat la regidora d’Educació i Infància, Anna Valero. 

Audio file

Hi haurà quatre sessions de contes per a la petita infància els dies 5, 12, 19 i 26 d’abril a càrrec de les narradores Mercè Martínez i Susagna Navó. 

Dimarts 16, es farà el taller de “porteig: acompanyar el mètode”, amb Gemma Guillamón, professional del porteig i doula del part a casa, escriptora i investigadora de la maternitat.

Dimarts 30, es farà la darrera activitat del cicle, el taller sobre la gestió de les emocions de nens i nenes de 0 a 3 anys,  a càrrec de Mireia Martínez. Aquesta sessió de gestió d’emocions i mindfulness ja es va organitzar a l’edició anterior, i donat l’èxit que va tenir, enguany es torna a organitzar.

Les activitats s’organitzen a les 17 h, i són gratuïtes. Per participar-hi cal reservar plaça a través de la plataforma Vivetix. Les places són limitades.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar al departament d’Educació i Infància al telèfon 93 778 00 50 (ext. 3512).