Piscina municipal (gimnàs, activitats dirigides i piscina coberta)

Capçalera gimnàs municipal

El Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat pretén oferir un servei d'activitats físic-esportives adaptades a les necessitats diverses de la població adulta, tot procurant la promoció de la salut, els hàbits saludables i incrementar el benestar físic, psicològic i social; que suposi, en definitiva, gaudir de més qualitat de vida. 

Horari de la instal·lació

 De dilluns a divendresDissabtes
Abonament general mensual07.00 a 22.00 h08.00 a 14.00 h
Abonament reduït mensual07.00 a 09.30 h / 13.00 a 16.00 h / 20.00 a 22.00 h08.00 a 14.00 h
  • Les persones que facin ús del gimnàs, sales dirigides o piscina hauran d'anar als vestidors no més tard de les 21.40 h.
  • Les persones amb abonament reduït, tant a l'entrada com a la sortida, disposeu d'un temps addicional de 15 minuts per fer ús dels vestidors.

Horaris i activitats a partir de l'1 de setembre de 2023

Cliqueu damunt la imatge per consultar la graella d'activitats.

 

RESERVA DE CLASSES ONLINE - APP CONNECTA

Podeu realitzar la reserva de classes clicant a la imatge.

Image
Reserva de classes a la piscina municipal

Normativa:

  • La persona abonada disposarà de dues reserves actives. Un cop finalitzada l'activitat, es tornarà a diposar del tiquet per realitzar una nova reserva.
  • Transcorregut 10 min de l'inici de la classe no es podrà accedir a realitzar la sessió. 
  • No hi ha límit de reserves per activitats, dia o setmana.
  • Per evitar que altres persones es quedin sense poder assistir, és obligatori anul·lar les reserves realitzades s'hi no hi podeu anar. En cas de dues faltes d'assistència en 10 dies, no es podran reservar classes durant cinc dies.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions als diferents abonaments del Servei Municipal d'Esports es realitzen per instància general, adjuntant els pertinents documents d'inscripció.

Podeu formalitzar el vostre abonament a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, o mitjançant tràmit telemàtic.

TARIFES

Image
Preus i abonaments de la piscina municipal

Informació important:

  • A les sales d'activitats dirigides i a la sala de musculació és obligatori accedir amb roba i calçat esportiu, tovallola i hidratació.
  • Els armariets dels vestidors funcionen amb cadenat. En cas de portar motxilla o desitgis guardar les teves pertinences caldrà que portis el teu. En cap cas el departament d'Esports es farà càrrec dels objectes sostrets.
  • Es tindrà dret a l’accés de totes les activitats que s’ofereixen, segons els horaris establerts i la capacitat màxima d’alumnes. En temporada de vacances (Setmana Santa, Nadal, Estiu, etc.) l'horari de les activitats i d'obertura de la instal·lació pot tenir alguna modificació. Al mes d'agost no hi haurà activitats dirigides.
  • Les persones menors d'edat (16-17 anys) que tramitin un abonament al Servei Municipal d'Esports han de tenir en compte que per tal d'accedir a les instal·lacions esportives han de venir acompanyats d'un adult, que també haurà d'estar inscrit mitjançant algun abonament.

Documents relacionats