Piscina municipal (gimnàs, activitats dirigides i piscina coberta)

 El Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat pretén oferir un servei d'activitats físic-esportives adaptades a les necessitats diverses de la població adulta, tot procurant la promoció de la salut, els hàbits saludables i incrementar el benestar físic, psicològic i social; que suposi, en definitiva, gaudir de més qualitat de vida. 

Horari de la instal·lació

De 07.00 a 22.00 h de dilluns a divendres i dissabtes de 08.00 a 14.00 h

Horaris i activitats a partir de l'1 de gener de 2024

Cliqueu damunt la graella d'activitats per descarregar-la en PDF.

Graella de les activitats dirigides Gener 2024

RESERVA DE CLASSES ONLINE - APP CONNECTA

Podeu realitzar la reserva de classes clicant a la imatge.

Image
Reserva de classes a la piscina municipal

Descarrega't l'aplicació App Connecta al teu dispositiu mòbil:

Botó de descàrrega GoogleBotó de descàrrega Apple

Normativa:

  • La persona abonada disposarà de dues reserves actives. Un cop finalitzada l'activitat, es tornarà a diposar del tiquet per realitzar una nova reserva.
  • Transcorregut 10 min de l'inici de la classe no es podrà accedir a realitzar la sessió. 
  • Per evitar que altres persones es quedin sense poder assistir, és obligatori anul·lar les reserves realitzades s'hi no hi podeu anar. En cas de dues faltes d'assistència en 10 dies, no es podran reservar classes durant cinc dies.
  • Les persones que facin ús del gimnàs, sales dirigides o piscina hauran d'anar als vestidors no més tard de les 21.40 h.
  • Les persones amb abonament reduït, tant a l'entrada com a la sortida, disposeu d'un temps addicional de 15 minuts per fer ús dels vestidors.
  • Degut al servei dels cursets de natació escolar i extraescolars és possible que només hi hagin 2 carrils de lqa piscina gran disponibles en franges horàries puntuals. 

INSCRIPCIONS

Les inscripcions als diferents abonaments del Servei Municipal d'Esports es realitzen per instància general, adjuntant els pertinents documents d'inscripció.

Podeu formalitzar el vostre abonament a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, o mitjançant tràmit telemàtic.

TARIFES

En el ple de l’Ajuntament celebrat el passat dia 30/11/2023 es va aprovar els nous preus pel servei municipal d’esports que entraran el vigor el proper 1 de març de 2024.

Taula de preus del servei municipal d'Esports febrer 2024

DESCOMPTES

Per conèixer si pots ser beneficiari d'un coeficient reductor segons els ingressos de la unitat de convivència en la quota mensual del servei municipal d'esports, pots fer ús de l'eina "Calculadora de % de coeficient reductor OF 15.1". La trobaràs adjunta al final d'aquesta pàgina.

Informació important:

  • A les sales d'activitats dirigides i a la sala de musculació és obligatori accedir amb roba i calçat esportiu, tovallola i hidratació.
  • Els armariets dels vestidors funcionen amb cadenat. En cas de portar motxilla o desitgis guardar les teves pertinences caldrà que portis el teu. En cap cas el departament d'Esports es farà càrrec dels objectes sostrets.
  • Es tindrà dret a l’accés de totes les activitats que s’ofereixen, segons els horaris establerts i la capacitat màxima d’alumnes. En temporada de vacances (Setmana Santa, Nadal, Estiu, etc.) l'horari de les activitats i d'obertura de la instal·lació pot tenir alguna modificació. Al mes d'agost no hi haurà activitats dirigides.
  • Les persones majors de 16 que tramitin un abonament al Servei Municipal d'Esports podran accedir a tots els serveis (piscines, classes dirigides, sauna i gimnàs)  

Documents relacionats