Image
Cartell de la Tertúlia "Sense pagesia no hi ha gastronomia"

Tertúlia: Sense pagesia, no hi ha gastronomia

"Sense pagesia, no hi ha gastronomia". L'emergència de preservar els bons aliments de proximitat, per Josep Sucarrats, periodista.

Josep Sucarrats Miró (Abrera, 1975) és un periodista especialitzat en món rural i gastronomia. Va començar la seva carrera professional al diari Regió7 l'any 1998. Després va treballar a les revistes La Terra, d'Unió de Pagesos i Descobrir Catalunya. L'any 2006 va començar a dirigir la revista Cuina, tasca que va conservar fins l'any 2021. Aquell mateix any va engegar el projecte Arrels, del qual avui n'és el director.

Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació d'àmbit nacional (TV3, Catalunya Ràdio, Rac1, Ara, Time Out Barcelona…) i és autor o coautor dels llibres Històries de la Barcelona gormanda, Teoria i pràctica del vermut i Mercats, un món per descobrir.

A Olesa de Montserrat ha participat en els llibres Oli. El luxe d'Olesa de Montserrat i Les cuines d'Olesa.

Organitza: Cecscat

Lloc: Comunitat Minera Olesana

L'Agenda

Simbòlica pujada del Pessebre a la Creu de Saba

- +Més
Image
Simbòlica pujada del Pessebre a la Creu de Saba

Nadal creatiu: taller adults

- +Més
Image
Cartell de l'activitat Nadal creatiu amb tallers nadalencs a Santa Oliva.

Cartell de l'activitat Nadal creatiu amb tallers nadalencs a Santa Oliva.

Tió gegant

+Més
Image
Cartell del Tió gegant del Nadal de 2025

Concert: El Gran Nadal

+Més
Image
Cartell del concert El Gran Nadal del Projecte XV per al Nadal de 2025

Teatre: Els Pastorets

+Més
Image
Cartell de la representació dels Pastorets pel Nadal de 2025

Festa de Nadal del CROM

+Més
Image
Cartell de la Festa de Nadal del CROM 2025