Image
Cartell de la Tertúlia "Sense pagesia no hi ha gastronomia"

Tertúlia: Sense pagesia, no hi ha gastronomia

"Sense pagesia, no hi ha gastronomia". L'emergència de preservar els bons aliments de proximitat, per Josep Sucarrats, periodista.

Josep Sucarrats Miró (Abrera, 1975) és un periodista especialitzat en món rural i gastronomia. Va començar la seva carrera professional al diari Regió7 l'any 1998. Després va treballar a les revistes La Terra, d'Unió de Pagesos i Descobrir Catalunya. L'any 2006 va començar a dirigir la revista Cuina, tasca que va conservar fins l'any 2021. Aquell mateix any va engegar el projecte Arrels, del qual avui n'és el director.

Ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació d'àmbit nacional (TV3, Catalunya Ràdio, Rac1, Ara, Time Out Barcelona…) i és autor o coautor dels llibres Històries de la Barcelona gormanda, Teoria i pràctica del vermut i Mercats, un món per descobrir.

A Olesa de Montserrat ha participat en els llibres Oli. El luxe d'Olesa de Montserrat i Les cuines d'Olesa.

Organitza: Cecscat

Lloc: Comunitat Minera Olesana

L'Agenda

Donació de sang

- +Més
Image
Cartell de la campanya de donació de sang per l'agost de 2025

Bany nocturn a la Piscina

+Més
Image
Cartell del bany nocturn de l'agost de 2025

Cloenda de l'estiu: Jocs en família

- +Més
Image
Cartell dels jocs en família preparats per a la cloenda de l'estiu 2025

Cloenda de l'estiu: Jocs d'aigua

- +Més
Image
Cartell dels jocs d'aigua per acomiadar l'estiu 2025

Cloenda de l'estiu: Tallers, jocs i cinema

- +Més
Image
Cartell dels tallers i cinema familiar per acomiadar l'estiu 2025

Gimcana jove

+Més
Image
Cartell de la Gimcana Jove per inaugurar el nou Espai Jove el setembre de 2025

Exposició: Retrobada

+Més
Image
Cartell de l'exposició d'arts plàstiques Retrobada organitzada per OlesaAteneu pel setembre de 2025