Centres educatius

Escola Mare de Déu de Montserrat

Image
Escola Mare de Déu de Montserrat. Imatge del pati.

CENTRE PÚBLIC

Ensenyaments impartits:

Educació Infantil - 2n cicle

Educació Primària

Informació serveis i activitats:

  • Serveis: Acollida (segons demanda) al matí des de les 8.00 h. i a la tarda fins a les 17.30 h. Menjador amb cuina pròpia. Equip psicopedagògic (EAP).
  • Activitats complementàries: Sortides pedagògiques i esportives. Celebració de festes culturals. Tallers oberts a les famílies.
  • Informació complementària: Espais d’aprenentatge: Aprenem amb les TAC: STEAM de P3 a 6è (Wonder, Moodle, Ninus, Robòtica i programació: Bee Bots, Dash & Dot). Aplicacions: Stop Motion, Xylo, Disseny i impressió 3D. Cuidem el nostre hort (mediambiental). Som artistes (ed. artística). Gaudim amb la lectura (biblioteca). Som científics (ciències). Programes d’innovació: GEP per promoure el plurilingüisme (anglès amb metodologia AICLE en l’àrea de medi natural a Primària, de P4 a 6è). ILEC: per promoure la millora de la competència lectora i comunicativa. Metodologies aplicades a l’aprenentatge. Tallers cooperatius competencials, projectes de resolució de problemes. Participació en plans sociocomunitaris. Pla d’entorn educatiu: ed. saludable, tallers d’estudi, Pla de millora d’oportunitats educatives PMOE, programa LECXIT en col·laboració amb la Fundació Bofill: Gust per la lectura.
Adreça:

Carrer de la República Argentina, 36
08640 Olesa de Montserrat
Espanya

Telèfon: 937780543
Adreça electrònica: a8022380@xtec.cat
Persona responsable: Gemma Simon