Centres educatius

Escola Josep Ferrà i Esteva

Image
Escola Josep Ferrà i Esteva

Centre públic

Ensenyaments impartits:

Educació Infantil - 2n cicle

Educació Primària

Informació serveis i activitats:

  • Serveis: Acollida al matí des de les 7.45 h i a la tarda fins a les 17.30 h. Menjador amb cuina pròpia. Equip psicopedagògic (EAP) i aula SIEI amb una mestra i una vetlladora.
  • Activitats complementàries: Metodologies innovadores i actives: ambients, racons i plans de treball. Informàtica, robòtica i anglès des de P3 fins a 6è. Tallers de plàstica en anglès a primària. Participació de les famílies a l’aula. Sortides dins i fora del poble. Tallers experimentals (escola verda): bosc mediterrani, bassa i hort. Natació a cicle inicial. Colònies a final de cada cicle. Festes escolars obertes a les famílies.
  • Informació complementària: Comunicació amb les famílies via mòbil (TokApp School). Entorn de treball telemàtic GSUITE perquè l’alumnat pugui comunicar-se per e-mail i treballar col·laborativament des de casa. 25 noves pantalles digitals interactives a les aules. Dotació informàtica Pla TAC (2 aules digitals, ordinadors, chromebooks, IPADs, tauletes...). Robòtica educativa: beebots, mindstorms, zowie, lego wedo, scratch .2 rocòdroms. 2 bibliopatis.
  • Activitats extraescolars: Segons demanda: Esportives, manualitats, anglès, cuina... Casal d’estiu. Programa LECXIT. Taller d’estudi assistit (reforços fora d’horari).
Adreça:

C/ Cebrià Montserrat, 77
08640 Olesa de Montserrat
Espanya

Telèfon: 937782424
Adreça electrònica: comunicatsferra@gmail.com
Persona responsable: Rosend Aguilera Farnell