Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

La Piscina Municipal d'estiu obrirà portes el diumenge 19 de juny24/5/2022

Ja està obert el termini per tramitar l'abonament per a la temporada d'estiu, que tenen preus reduïts per a menors (de 4 a 15 anys), joves (de 16 a 21 anys), aturats, jubilats, pensionistes o persones amb una discapacitat superior al 33%.La piscina municipal d’estiu obrirà portes el proper diumenge 19 de juny, en horari, de dilluns a diumenge, de 10.00 a 20.00 h. L’entorn privilegiat de l’equipament fa que sigui una bona opció d’esbarjo per a aquest estiu, ja que compta amb amplis espais de gespa, accessos i vestidors renovats, zona de jocs infantils i amb servei de begudes i menjar. Ja està obert el termini per a fer els abonaments per a la temporada 2022 de la piscina municipal d'estiu.

 

Hi ha tres opcions d’abonament: temporada completa, mitja temporada (juny-juliol o agost-setembre) i el T10. Tots aquests abonaments tenen preus reduïts per a menors (de 4 a 15 anys), joves (de 16 a 21 anys), aturats, jubilats, pensionistes o persones amb una discapacitat superior al 33%. També hi ha descompte del 25% per a les famílies nombroses o monoparentals. En aquest cas el descompte només s'aplica al preu d'adult i no s'acumula amb altres descomptes. 

 

Els preus de la temporada 2022 són els següents:

Tarifa preus piscina estiu 22

Els abonaments ja es poden tramitar de manera presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) demanant cita prèvia o bé telemàticament a l’apartat Tràmits/Esports de la Seu Electrònica del web municipal. 

 

Podeu consultar tota la informació sobre la tramitació dels abonaments i la normativa de la piscina a l'apartat Esports d'aquest web municipal.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional