Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Acabo d'arribar a Olesa
És imprescindible empadronar-se al municipi en el qual es resideix. Aquest tràmit es fa a l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) de l'Ajuntament i cal aportar la documentació necessària. 

 

En el cas que es tinguin menors en edat escolar aquests han d'anar a l'escola. La sol·licitud es fa a la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament i cal aportar la documentació necessària.

 

Caldrà també sol·licitar metge. Per a aquest tràmit adreceu-vos directament al CAP Olesa situat al c/ Lluís Puigjaner, 22. És imprescindible estar empadronat al municipi.

 

Per ser atès de manera ordinària es requereix disposar de la Targeta Sanitària Individual, en cas de no disposar-ne el CAP us informarà dels tràmits a seguir i també podeu trobar informació a la web de la Generalitat.

 

Per facilitar el procés d'arribada i d'integració l'Ajuntament disposa del SAFI (Servei d'Acollida i de Foment de la Integració) en el qual es desenvolupen diferents tallers adreçat al conjunt de la població i específicament a la població estrangera que tenen com a missió treballar per la integració de les persones culturalment diverses, a través de l'aprenentatge de la llengua i dels codis culturals i d'habilitats socioculturals, fomentant la participació en l'entorn i la convivència.

 

El SAFI és al Parc Municipal, s/n, entrada pel lateral de l'Escola d'Arts i Oficis.


Horari
Atenció al públic:
De dilluns a dijous de 9 h a 13 h. Dijous de 15 h a 20 h.
El juliol de 9 h a 14 h
Correu electrònic: benvinguda@olesademontserrat.cat
Telèfon de contacte: 677 56 09 90


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional