Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

ACABO D'ARRIBAR A OLESA

És imprescindible empadronar-se al municipi en el qual es resideix. Aquest tràmit es fa a l'OAC (Oficina d'Atenció al Ciutadà) de l'Ajuntament i cal aportar la documentació necessària. 

 

En el cas que es tinguin menors en edat escolar aquests han d'anar a l'escola. La sol·licitud es fa a la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament i cal aportar la documentació necessària.

 

Caldrà també sol·licitar metge. Per a aquest tràmit adreceu-vos directament al CAP Olesa situat al c/ Lluís Puigjaner, 22. És imprescindible estar empadronat al municipi.

 

Per ser atès de manera ordinària es requereix disposar de la Targeta Sanitària Individual, en cas de no disposar-ne el CAP us informarà dels tràmits a seguir i també podeu trobar informació a la web de la Generalitat.

 

Per facilitar el procés d'arribada i d'integració l'Ajuntament disposa del SAFI (Servei d'Acollida i de Foment de la Integració) en el qual es desenvolupen diferents tallers adreçat al conjunt de la població i específicament a la població estrangera que tenen com a missió treballar per la integració de les persones culturalment diverses, a través de l'aprenentatge de la llengua i dels codis culturals i d'habilitats socioculturals, fomentant la participació en l'entorn i la convivència.

 

El SAFI és al Parc Municipal, s/n, edifici d’Arts i Oficis, entrada per lateral proper a l’Espai d’avis.

 

Horari d'atenció al públic:

 

De dilluns a dijous de 9.00 h a 13.00 h i  de 15.00 h a 20.00h

El juliol de 9.00 h a 14. 00h

Correu electrònic: benvinguda@olesademontserrat.cat

 

 

Cartell publicitari mòduls 2016 nouvinguts

 

L'Ajuntament ha rebut el suport del Fons Social Europeu per les accions d'acollida Modul A2, Modul B i Mòdul C,  en el marc del Programa Operatiu FSE de Catalunya 2014-2020 núm. CCI2014ES05SFOP007 dins de “l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació” per al període 2014-2020.

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional