Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

LA NIT DE L'ESPORTISTA

La Nit de l’Esportista s’organitza des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i té per objectiu reconèixer els mèrits esportius dels esportistes i les esportistes del municipi aconseguits en la temporada anterior finalitzada.

 

L’activitat està adreçada a totes aquelles persones que realitzen alguna activitat esportiva i que tenen relació amb Olesa de Montserrat i les entitats que conformen el teixit esportiu local.

 

Els premis de l'edició 2017 es van entregar el 3 de novembre de 2017 en un acte celebrat a l'Escorxador.

 

Els premis del reconeixement esportiu, en la seva edició 2018, té les següents modalitats:


- “Premi a les gestes esportives”: Entitat i/o equip que hagi assolit un campionat de lliga, un ascens de categoria o un resultat important en una competició de prestigi.

- “Aniversari fundació d’entitats”: Entitat que hagin celebrat 25, 50, 75 anys durant la temporada 2017-2018.
- “Premi a la dedicació a l’esport”: Premi a un esportista, entrenador, directiu o persona vinculada a una entitat del municipi. Aquest premi té l’objectiu de valorar la trajectòria d’un esportista, personal del cos tècnic, personal de la junta directiva, etc., que hagi ajudat a promocionar l’esport dins del municipi.
- “Premi a l’esportivitat - fairplay”: Reconeixement a aquelles persones o equips que hagin representat millor els valors en l’esport.
- “Premi a l’esportista de l’any”: Reconeixement al millor esportista masculí i la millor esportista femenina de la temporada anterior finalitzada.
- “Premi a la millor tasca tècnica”: Premi a l’entrenador o entrenadora que, per mèrits esportius i/o altres que així ho justifiquin en aquesta temporada, mereixi ser reconeguda.
- “Premi a l’organització d’esdeveniments esportius”: Reconeixement a un acte o esdeveniment esportiu realitzat durant la temporada anterior finalitzada que hagi promocionat clarament l’esport a Olesa de Montserrat.
- “Premi a l’esport adaptat per a persones amb discapacitat”: Reconeixement a una persona que competeixi en les competicions d’esport adaptat.

 

Els premis de l'edició 2018 s'entregaran en un acte que tindrà lloc el 16 de novembre, a les 19 hores a l'Escorxador.

 

Cartell Nit de l'Esportista 2018

 

Podeu consultar les bases de la convocatòria 2018 i descarregar els formularis de candidatures als documents adjunts.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional