Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

FEM XARXA, FEM EMPRESA

 

 

 

 

Capçalera accions formatives 2017 fem xarxa, fem empresa

 

 

El Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, junt amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, fomenta i impulsa el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats de les persones emprenedores i empreses. En aquest context els diferents ajuntaments de la zona Nord, han programat un total de 23 accions formatives subvencionades per dur a terme durant els mesos d’abril a novembre de 2017.

 

Aquestes formacions, subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del Recull d'activitats de suport al teixit empresarial, s’adrecen tant a persones emprenedores com a empreses -autònoms, professionals i responsables o tècnics d’empreses- i abasten una gran diversitat temàtica.

Enguany es suma a aquesta iniciativa l’Ajuntament de Castellví de Rosanes, que amb la resta d’ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Ajuntament de Martorell, Ajuntament d'Olesa de Montserrat, Ajuntament d'Abrera, Ajuntament de Collbató, Ajuntament d'Esparreguera, Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires- uneixen esforços per oferir formació a emprenedors i empreses realitzant la programació formativa conjunta com a projecte d’àmbit supramunicipal.

Les accions programades s’emmarquen en diferents itineraris formatius i diferents línies de treball com sessions informatives, sessions d’acompanyament per a persones emprenedores, tallers de consolidació i creixement d’empreses i dinàmiques de networking.

 

 

OFERTA FORMATIVA 2017:

 

A continuació us detallem les accions formatives programades durant l’any 2017 als diferents municipis i adreçades a persones emprenedores i empreses, per inscripcions cliqueu als enllaços corresponent:

 

Les accions formatives són gratuïtes i estan dirigides a empreses i a persones emprenedores.

 

Inscripció i lloc de realització

Les formacions es realitzen a les instal·lacions del diferents serveis de Promoció Econòmica dels municipis participants i es detalla en cada formació.
Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web Molí Empresa o presencialment a cada servei de Promoció Econòmica  dels diferents municipis participants.

 

Logo Fem Xarxa Fem Empresa

 

Logo formació Fem Xarxa Fem Empresa

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional