Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Educació i integració laboral
Fundació Integral Laboral - FIL

 

La Fundació per la Integració Laboral va ser constituïda el 28 de juliol de 2001, gràcies a la iniciativa dels alcaldes dels ajuntaments d’Abrera, Collbató, Esparreguera, Olesa de Montserrat i St. Esteve Sesrovires, amb la finalitat de proporcionar i fomentar la integració laboral de les persones amb especials dificultats d’inserció.

Aquest centre especial de treball està dirigit a totes les persones dels municipis que conformen la Fundació, que estan en edat laboral i que tenen un grau de disminució igual o superior al 33%. Està gestionat per mitjà d’un equip multidisciplinari de professionals (psicòleg, assistent social i l’equip personal d’atenció directa), així com per un equip de monitors que vetllen en tot moment per l'evolució i seguretat en la feina d'aquestes persones.

 

Taller Ocupacional Can Comelles - TOCC

 

Servei adreçat a facilitar als seus destinataris una atenció diürna de tipus rehabilitador per tal que puguin assolir, dins les possibilitats de cada usuari, la seva màxima integració.

 

Mitjançant un conjunt d'activitats dissenyades i organitzades tenint en compte les capacitats de cada usuari, es pretén aconseguir la potenciació i manteniment de les capacitats de les persones ateses en relació amb l'obtenció de la seva màxima integració social i laboral, si s'escau.

 

Es pretén que els usuaris puguin desenvolupar la seva capacitat de comunicació, de treball, i que així es vegi refermat el seu vincle amb l'entorn cívic; en definitiva, l'objectiu és augmentar la qualitat de vida de la persona amb discapacitat intel·lectual.

 

CEE El Pontarró

 

 


On es fa
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional