Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

VIA PÚBLICA I URBANISME

Via pública i Urbanisme

 

L'àrea d'urbanisme s'encarrega de planejar, dirigir, coordinar i fer el seguiment dels projectes d'obres d'equipaments i infraestructures que es fan al sòl urbà. Aquesta feina es fa sota el paraigües d'una normativa dissenyada que ha de servir per fiscalitzar els processos de transformació urbanística i evitar-ne l'ús abusiu i inadequat del sòl. 

 

Tasques:

  • Elaborar estudis, redacció de projectes o demanar-los
  • Protegir la legalitat urbanística
  • Atorgar les llicències urbanístiques i vetllar pel seu compliment
  • Promoure un desenvolupament urbanístic sostenible que garanteixi un equilibri entre la necessitat d'urbanitzar un territori i la preservació dels recursos naturals i dels valors paisatgístics, arqueològics, històrics i culturals.
  • Desenvolupar el model de ciutat impulsat pel POUM

Un dels reptes de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat durant l'actual mandat és la redacció d'un nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Podeu consultar tota la informació en relació al procés així com l'Avanç de Pla i les jornades participatives que s'han organitzat a www.poumolesademontserrat.cat

 

Via pública 

 

La via pública està formada per vials, carrers, places, parcs i jardins del terme municipal d'Olesa de Montserrat i que són d'ús públic dels ciutadans i ciutadanes i dels quals l'Ajuntament té la responsabilitat de la gestió i manteniment. Des d'aquesta àrea es promouen projectes d'obra pública per al manteniment i conservació de tots aquests elements comuns (voreres, calçades, jardineria, mobiliari urbà). 

 

Incidències a la via pública:

 

Per qualsevol consulta, incidència o detecció d'un desperfecte es pot comunicar directament a l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat a través de la app Línia Verda. Es pot informar sobre incidències a voreres, calçada, enllumenat, contenidors i neteja, senyalització viària, parcs i jardins... Es pot fer a través del web o de l'aplicació mòbil a l'enllaç següent:

 

banner linia verda gran

 

 

 

 

Notícies

Més notícies

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional