Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

Participació Ciutadana

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat té mecanismes per avançar en la participació ciutadana per tal de tenir en compte la ciutadania i impulsar unes polítiques més properes a la voluntat d'olesans i olesanes. La participació ciutadana té dos grans tipus de protagonistes: les persones a nivell individual i les entitats. Les entitats han de jugar un paper fonamental en tot procés de participació, però cal obrir els processos als ciutadans i ciutadanes buscant la màxima representativitat.

 

Els consells de participació ciutadana són un dels instruments per aconseguir el procés participatiu, però no és l’únic. Les consultes, les sessions informatives i de debat amb possibilitats de fer propostes de millora sobre temes comuns, són altres fórmules que permeten a la ciutadania, de manera individual o mitjançant les entitats del municipi, participar i incidir directament  en les polítiques.

 

L'Ajuntament d'Olesa de Montserrat vol fomentar decididament aquesta concepció de ciutadania. Amb aquesta finalitat vol impulsar de forma prioritària la vida associativa del poble, assumint el compromís de facilitar de forma continuada suport a les entitats del poble i duent  a la pràctica el principi de subsidiarietat en l'àmbit local.

 

Contacte Participació Ciutadana: 

Telèfon: 93 778 00 50 ext. 4

E-mail: participacio@olesademontserrat.cat

Web: http:www.olesademontserrat.cat   

Notícies

Més notícies

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional