Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

ENSENYAMENT

Ensenyament

Entenem per educació el conjunt d'accions i recursos que permeten als ciutadans i ciutadanes adquirir un seguit de coneixements, habilitats i destreses necessàries per al desenvolupament personal i col·lectiu. L'educació per a tots i totes al llarg de la vida es basa en un procés continuat. Les necessitats educatives van canviant, el grau de formació i de resposta social a aquestes necessitats és diferent en abast i contingut.

L'educació és una de les eines bàsiques per a la igualtat d'oportunitats.

 

 

Educaentorn: una eina de recerca i consulta de tota l'oferta educativa a Olesa de Montserrat

 

El funcionament de educaentorn Olesa de Montserrat és molt senzill ja que disposa d’un cercador en el qual podem buscar per destinatari, municipi i categoria, podent fer recerques avançades. La plataforma web educaentorn permet identificar, ordenar i planificar les activitats, recursos i serveis educatius i estableix uns criteris comuns a tots els municipis que en formen part. A més, un altre dels objectius és fomentar la vinculació entre la ciutadania i l’entorn en què viuen.

 

 

Amb educaentorn, els olesans i olesanes podran tenir al seu abast la informació sobre tots els serveis i equipaments municipals que poden esdevenir educatius i complementar l’oferta educativa d’alumnes i famílies. A més també es farà un recull de totes les activitats educatives organitzades per serveis o institucions que poden ser de l’àmbit educatiu o de qualsevol altre àmbit públic o privat i, per últim, apareixeran tots els recursos materials i/o econòmics que s’ofereixen als membres de la comunitat educativa.

 

Banner educaentorn

 

  

Notícies

Més notícies

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional