Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Escola Municipal de Música
L'Escola Municipal de Música d'Olesa de Montserrat fomenta des de la infància l'interès cap a la música atenent la demanda social i oferint una cultura musical de caràcter pràctic.

 

L'opció de l'Escola gira entorn de la pedagogia de grup potenciant l'expressió artística a través de la interpretació, la improvisació i l'experimentació sonora i rítmica. A més de les classes d'instrument, l'Escola dóna rellevància a les diverses formacions instrumentals i al cant coral com a base de la formació de l'alumnat. Per tal de garantir l'equilibri instrumental de les formacions, ofereix un ampli ventall d'instruments. Regularment organitza concerts, conferències, cursets d'activitats complementàries per a alumnes i els “Va de Concert”, que són audicions on els alumnes exposen el seu treball, que és característic de l'Escola.

 

L'Escola proporciona beques d'estudis musicals per a aquelles famílies amb recursos econòmics limitats, i a més a més fomenta la integració social a través de la música. També promou la integració d'alumnes amb discapacitats psíquiques.

 

Plenament integrada en la vida del poble, l'Escola col·labora amb les entitats del municipi participant en actes institucionals i festius. Moltes de les activitats que es duen a terme a l'Escola estan incloses en la programació cultural de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat.

 

L'Escola Municipal de Música d'Olesa de Montserrat és autoritzada pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, i és membre de l'Associació Catalana d'Escoles de Música i del Consell Català de la Música.


Horari
De dilluns a divendres, de 17.00h a 21.00h


On es fa
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional