Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Enquesta de violència masclista del Departament d'Interior, edició 202110/11/2021


El Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya és a punt d'iniciar els treballs de l'Enquesta de violència masclista de Catalunya (EVMC), edició 2021. És previst que es faci entre els mesos de novembre i desembre i podrien trucar veïnes i veïns d' Olesa. 


Aquest estudi es du a terme a través d’una enquesta telefònica a una mostra representativa de la població, d’aproximadament 10.000 dones de 16 i més anys residents a Catalunya. L’EVMC consisteix, en relació amb la mostra de dones, en una entrevista sobre les seves experiències personals com a víctimes de la violència masclista i sobre les seves percepcions en aquest àmbit.


A més, es farà una enquesta, també telefònica, a una mostra representativa de la població, d’aproximadament 1.600 homes de 16 i més anys residents a Catalunya, per conèixer les seves percepcions i valors en aquest àmbit.


Aquesta mostra es realitzarà durant els mesos de novembre i desembre i una part d'aquestes entrevistes telefòniques es podrien fer a Olesa.


En cas que rebeu la trucada i necessiteu més informació al respecte, podeu trucar al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, el 012

 

Podeu ampliar la informació sobre l'enquesta al web del departament d'Interior


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional