Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Trasllat de la zona d'aparcament de La Central per executar la segona fase de les obres12/3/2021


Engega la segona fase de les obres d'arranjament de la zona de l'apartament dissuasori del barri de La Central-l’Olivera, ubicat a l’esplanada ubicada entre els carrers Barcelona i Jaume de Viver,  que consistirà en habilitar els terrenys per a una zona d’esbarjo per a la ciutadania, que tindrà una pista de jocs i una zona d’esbarjo de gossos.

 

Per tal de dur a terme aquests treballs, el proper dimarts dia 16 de març, es desplaçaran tots els vehicles que actualment ocupen aquests terrenys a la zona ja habilitada d’aparcament. Aquest desplaçament de vehicles ja ha estat senyalitzat a la zona per tal d'informar als usuaris actuals.

 

Temporalment mentre durin les obres d’aquesta fase 2, l’entrada i la sortida de l’aparcament es farà des del carrer Barcelona.

 

El nou aparcament tindrà capacitat per uns 325 vehicles i té dos grans objectius: d’una banda, pretén dotar de noves places d’aparcament un barri amb mancances d’espais d’aparcament públic i gratuït. L’altra gran finalitat és disposar d’una bossa d’aparcament a una zona propera a una de les entrades d’Olesa que permeti a les persones que visiten el municipi tenir un espai d’aparcament que eviti haver d’accedir fins al centre per buscar lloc on estacionar el vehicle.

 

plànol de senyalització d'obres d'aparcament al barri de La Central


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional