Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Bases per a l'atorgament de llicències a les parades de Sant Jordi 202221/3/2022


L’objecte de les presents bases és l’atorgament de llicències d’ocupació temporal de la via pública, mitjançant la instal·lació d’estructures desmuntables destinades a la venda de roses, artesania i/o llibres amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril.

 

Cost:

La sol·licitud d'instal·lació d'estructures desmuntables de venda de roses, artesania o llibres amb motiu de la diada de Sant Jordi està exempta del pagament de taxes.

 

Termini de presentació de sol·licituds:

Des del 21 de març al 5 d’abril 2022 a l’Ajuntament, ja sigui en persona a l’OAC o bé telemàticament en el cas de les persones físiques i només telemàticament per les persones jurídiques, en qualsevol cas ha de quedar registrada.

 

Documentació:

Sol·licitud degudament formalitzada amb les dades de l'interessat, persona responsable, telèfon de contacte, adreça de correu electrònic (*), i segell de l'establiment(*), centre educatiu, col·lectiu o entitat de Olesa de Montserrat, amb indicació de l'emplaçament escollit, tipus d'element a instal·lar i dels metres a ocupar (longitud i amplària). També caldrà aportar descripció o imatge dels productes a vendre a l’estand, en el seu cas.


(*) L’adreça de correu electrònic i el segell de l’establiment són requisits imprescindibles per gestionar la sol·licitud.

 

Tant en el cas de les entitats com dels comerços, els model a utilitzar serà el Formulari de sol·licitud d’ocupació temporal del domini públic local mitjançant la instal·lació d’estructures desmuntables destinades a la venda de roses, artesania i/o llibres, amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, el 23 d’abril i que s’inclou com a annex 1 en aquestes bases.

 

Consulteu als documents adjunts el detall de les bases, els criteris de valoració de les sol·licituds, espais disponibles per a l'ocupació i formulari de sol·licitud. 

 


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional