Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

El parc desocupat d'habitatges. Diagnosi i Estratègies d'Actuació13/12/2021


Aquest document  integra els resultats del darrer informe sobre l'habitatge desocupat d'Olesa, exposa els resultats de l'aproximació quantitativa per a obtenir un cens nominal de l'habitatge desocupat, les seves característiques i el potencial de mobilització dels habitatges identificats. 

 

Aquest és el darrer informe elaborat per la Diputació de Barcelona, entre març de 2015 i gener de 2016, i té com a principals objectius:

 

1. Conèixer el parc desocupat d’Olesa de Montserrat, pel que fa a la quantitat i característiques dels pisos permanentment buits.
2. Conèixer les raons que inhibeixen els propietaris (especialment els particulars) a mantenir els seus habitatges desocupats.
3. Copsar la necessitat i demanda real d’habitatge social de lloguer, que podria ser coberta mitjançant la mobilització de parc desocupat.
4. Idear mesures factibles per mobilitzar el parc vacant, que puguin ser impulsades per l’Ajuntament amb combinació d’altres actors del territori, i que pugin cobrir la necessitat real d’habitatge social de lloguer.

 

L'elaboració d'aquests tipus d’estudis és molt costosa. Al 2022 hi ha la previsió d’actualitzar-lo i/o aplicar el procediment administratiu individual per als casos d’habitatges desocupats.

 

Consulteu-lo al detall als documents adjunts:
Signatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica


Signatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional