Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Ajuts per la transformació digital i millora de la imatge i accesos dels establiments27/7/2021


Aquesta nova línia de subvencions per a la transformació digital i per a la renovació i millora de la imatge i desl accessos dels establiments situats a peu de carrer amb activitat comercial, de serveis personals i de restauració beneficiarà a qualsevol persona física o jurídica que desenvolupi una activitat comercial, de serveis personals o de restauració al municipi i que compleixi els requisits de la convocatòria.

 

S'estableixen dues línies de subvenció:

 

·         Línia 1: Subvencions per la transformació digital dels establiments amb activitat comercial, de serveis personals o de restauració al municipi.

 

·         Línia 2: Subvencions per a la renovació i millora de la imatge i dels accessos dels establiments amb activitat comercial, de serveis personals o de restauració al municipi.

 

L’import de la subvenció està supeditat al nombre de candidatures presentades i a la valoració obtinguda per cadascuna d’elles i fins a exhaurir la partida pressupostària. L’import mínim subvencionable serà de 500€ i l’import màxim subvencionable serà de 1.500€ per a la línia 1; i de 2.000€ per a la línia 2.

 

Es valoraran aspectes com la inversió realitzada, la finalitat de les actuacions, el manteniment de llocs de treball durant la pandèmia de la Covid-19 i la responsabilitat social de l’establiment.

 

El període d’execució de les actuacions comprèn des del 14 de març de 2020, data en que es va declarar l’estat d’alarma pel RD 463/2020, fins a la data de publicació de la convocatòria en el BOP. El termini de presentació de les sol·licituds és des del 28 de juliol fins al 17 d'agost.

 

Per a qualsevol dubte es pot contactar amb el departament de Promoció Econòmica, ubicat a l’edifici municipal de Cal Rapissa (carrer Ample, 25) de forma presencial, per via telefònica al 937780050 (opció 3), o bé per correu electrònic, a través de l’adreça promocio@olesademontserrat.cat

 

Consulteu les bases, requisits i documentació a presentar als documents annexes.
Signatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica


Signatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional