Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Obertura de la zona de barbacoes de l'Areny del Molí4/6/2021


Coincidint amb l'entrada en vigor de les noves mesures de contenció de la Covid-19 a Catalunya avui divendres 4 de juny, s'ha tornat a obrir la zona de barbacoes de l'Areny de Molí.

 

La nova normativa permet el consum d’aliments i begudes en reunions en els espais públics, el consum que es faci en espais públics habilitats, com ara àrees de lleure, de descans, de pícnic i similars. Fins ara es limitava el consum d’aliments i begudes en les reunions en espais públics (entenent com a reunió aquelles permeses amb un màxim de 10 persones) i només s’exceptuaven els àpats que es poguessin fer a l'aire lliure en les sortides escolars, en les activitats d'intervenció socioeducativa i en les del lleure educatiu permeses.

 

Ara, ja s'ha obert el seu ús a la ciutadania, i el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Olesa ha retirat les tanques i instal·lat cartells informatius amb la nova normativa que informa de l'obligació de seguir les mesures de seguretat de distància, neteja de mans i mascareta i grups màxim de 10 persones

 

Aquesta és un zona d’esbarjo amb barbacoes, taules i espai per córrer la canalla i jugar a futbol situada a l’Areny del Molí, al sud del municipi, al costat del riu Llobregat. És de fàcil accés amb els cotxes i el seu ús és públic i gratuït. Són molts utilitzades pels veïns i veïnes del municipi durant els caps de setmana, sobretot.
Signatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica


Signatari:
S'està verificant la signatura digital. 
Data:
S'està verificant el segell de temps. S'està verificant el segell de temps.

Verifica
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional