Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

La Generalitat suspèn temporalment el servei d’elaboració i notificació d’informes d’estrangeria26/3/2020


En el context d’estat d’alarma pel COVID-19,   s’ha  suspès provisionalment el servei d’elaboració i notificació d’informes d’estrangeria de la Generalitat de Catalunya, fins que s’habiliti la seva tramitació telemàtica o cessi l'estat d'alarma. Mentre, la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania està en  comunicació  amb  les  oficines  provincials  d’estrangeria  per  coordinar  la resolució dels expedients administratius.
 
Tràmits afectats:
 
1)  Presentació de noves sol•licituds: des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma (14 de març), i durant la seva vigència, se suspèn el tràmit de l’alta de les sol•licituds d’informes d’estrangeria en totes  les seves modalitats (INF01; INF02; INF03 i INF04). 
 
 
2)  Sol•licituds presentades abans del 14 de març que es trobin en fase de proposta municipal  o  de  resolució  de  la  Secretaria  d’Igualtat,  Migracions  i  Ciutadania: Fins que s’habiliti la seva tramitació telemàtica o cessi l'estat d'alarma.
 
3)  Informes  d’estrangeria  emesos  abans  del  14  de  març  que,  per  incidències informàtiques o per aturada del servei postal, no han estat notificats: se suspèn la caducitat d’aquests informes (3 mesos des de que es van enviar) que no començarà a comptar fins que sigui notificat a la persona quan acabi l’estat d’alarma.
 
4)  Informes  d’estrangeria  emesos  i  notificats  abans  del  14  de  març  no iniciats o en fase d’instrucció: s’acceptaran tots els documents que hagin caducat durant l'estat d'alarma.
 
IMPORTANT! Per a aquells casos en que la persona estrangera disposi d’una autorització excepcional   de   l’Oficina   d’Estrangers   pot   presentar   la   sol•licitud   del   procediment d’estrangeria, través del Registre Electrònic Comú utilitzant el localitzador de cita anul•lada. Es recomana  adjuntar  el  formulari  de  sol•licitud  d’informe degudament  registrat.
 
Per a més informació podeu adreçar-vos al ‘Servei Info-Migració” de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania als telèfons 93 270 12 30; 93 270 16 78 i 93 270 20 78 (de 9 a 17h, de dilluns a divendres) i a través del correu infomigracio@gencat.cat

 


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • RSS
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional