Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Associació Voluntaris d'Olesa (AVO)
L'Associació Voluntaris treballa, des de l'any 1995, per oferir a les persones grans de la nostra vila uns serveis de suport que els ajudi a millorar la qualitat de vida, el seu benestar, i un programa d'activitats ludicoculturals que els faci viure el seu procès d'envelliment amb una actitud positiva i alhora eviti la seva exclusió tant dels avis que viuen sols als domicilis com els qui estan internats en residències geriàtriques.

 

Un dels nostres principals objectius es defensar els interesos de la gent gran, els seus drets, sensibilitzar a la població de la necessitat de solidaritat i suport als nostres grans. Tot això amb cursos i tallers de creixement de personal i de formació del voluntariat. També es realitza préstec de material per persones amb dificultat de mobilitat ( crosses, caminador, cadira i altres).
 

El nostre programa inclou iniciatives de col·laboració amb altres entitats culturals, en les que participen  petits, gent jove i associacions de gent gran del municipi, amb el suport de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament.


Adreça:C. Anselm Clavé, 187 (Parc Municipal)


Codi postal:08640


Població:Olesa de Montserrat


Telèfon:93.778.36.59 - 696 36 04 52


Correu-e:associaciovoluntarisolesa@hotmail.es


Web:https://es-es.facebook.com/associacio.voluntaris.olesa/


Horari
De dilluns -dimecres i divendres de 11 a 13h


Forma d'inscripció
Passar per l'oficina per mantenir una entrevista i per omplir la Fitxa del Voluntari. Cal estar disposat a oferir una estona del temps lliure per a les persones grans. També es pot fer una aportació econòmica voluntària.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional