Escut de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat
+
avui

Enllestides les obres de millora del Camp de Futbol Municipal d’Olesa27/9/2022

Aquesta setmana els equips ja han tornat a entrenar al Camp de Futbol Municipal d’Olesa després que s’hagin enllestit les obres de millora.Ahir dilluns ja van arrencar els entrenaments de tots els nens i nenes i jugadors seniors a la nova gespa del Camp de Futbol Municipal. Les obres de millora han consistit en la impermeabilització del camp, i la instal·lació i substitució de la gespa amb un nou sistema de reg. “La gespa estava molt malmesa i representava un perill per als jugadors per les possibles lesions. S’ha fet una actuació molt important per compactar tot el terreny de joc i impermeabilitzar la base perquè el drenatge del camp sigui més eficient”, ha explicat el regidor d’Esports, Domènec Paloma.

 

Aquestes intervencions han comportat una inversió de 204.559,54 €.

 

Hi ha prevista una segona fase de millora de l’accessibilitat de la grada per arribar al bar de l’equipament que es farà en els propers mesos. Actualment hi ha una escala molt estreta per accedir-hi i es farà una intervenció amb l’objectiu de tenir una rampa d’accés amb una amplitud suficient perquè sigui més accessible.

 

Els darrers sis anys s’han fet diferents actuacions al Camp de Futbol Municipal, com la instal·lació de bàculs d'enllumenat; la col·locació de xarxes de protecció del perímetre de l’espai de joc; la reforma de les graderies i els vestidors; la construcció de graons i seients a les grades; el manteniment de la gespa; la instal·lació de nous focus; la substitució de la caldera; la reparació del marcador electrònic; la substitució dels focus del camps per llums led, i la reparació de fuites del reg.


  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Telegram_petit.png
  • RSS
  • Youtube-32x32.png
  • linkedin-32x32.png
Ajuntament d'Olesa de Montserrat
Plaça de Fèlix Figueras i Aragay, s/n
08640 Olesa de Montserrat
Tel.: 93 778 00 50
ajuntament@olesademontserrat.cat
Reconeixement AOC Logo Infoparticipa
Logo Diputació de Barcelona Logo Generalitat de Catalunya Logo Fons  europeu de desenvolupament regional